Vab
- Afgenomen dienst
- Pechservice
Rijlessen voor B+E rijbewijs
Vandaag goed geholpen door VAB mechanieker. Prima service, eerlijke uitleg. Ik kan goed volgen via de link hoe lang het duurde vooraleer de mechanieker ter plekke kwam. Zeer vriendelijke man!
dinsdagmiddag 31 maart perfect geholpen door VAB in het algemeen en de pechverhelper Steve in het bijzonder. Steve heeft de moeilijke verkeerssituatie in de Brederodestraat zeer professioneel ingeschat en mijn auto (waarvan de remmen niet meer werkten) op een veilige manier getakeld, zonder het verkeer te hinderen. Zijn vriendelijkheid en optimisme waren nog een bonus.
Pech gehad op autostrade E314 snel geholpen vriendelijke man ,na kwartier vervangwagen
6uur les gekregen van Hans D na 2 gefaalde examenkansen. Zeer geduldig man die me correct leerde schakelen. Mijn volgende examenpoging was ik geslaagd! 👍
Ik heb mijn 6u praktijklessen bij deze school gedaan, specifiek in Alken bij Eveline en ben eindelijk door geraakt op het rijexamen dankzij haar! Raad het zeker aan om hier praktijklessen te volgen.
Zie mijn mijn mail van zonet.
Aansluiting binnen de minuut. Afsluiting miserie
Ik heb 20 uur les gevolgd bij Peter en ben hier zeer tevreden van. Alles werd steeds helder en vriendelijk uitgelegd.
Slecht VAB beantwoordt geen mails bij dispuut
In panne in zuid-spanje, vab gecontacteerd, autodepannage ter plaatse na een klein uurtje, helaas geen resultaat, wagen naar een officiele nissan garage. Met de taxi naar Almeria, vervangwagen geregeld. Na 10 dagen auto hersteld. Dus langer moeten blijven dan voorzien. Onmiddellijk positieve tussenkomst Vab-.team. Alle kosten doorgestuurd. Geen enkel probleem. Proficiat en bedankt voor de service in moeilijke momenten.
verschrikking om lessen geboekt te krijgen afschuwelijk klantencontact, een voornamelijk grove en arrogante houding
Heel vriendelijke en aangename pechverhelper!
Heel tevreden
VAB verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VAB heeft de volgende resultaten bereikt:
Rijlessen voor B+E rijbewijs
Zie mijn mijn mail van zonet.
Aansluiting binnen de minuut. Afsluiting miserie
Slecht VAB beantwoordt geen mails bij dispuut
Heel vriendelijke en aangename pechverhelper!
Heel tevreden
VAB heeft de volgende resultaten bereikt: