Tonia
Na het afleggen van mijn theorie examen nam ik dadelijk met meerdere rijscholen contact op. Mijn zoon is ernstig ziek en ik moest dus zo snel mogelijk mijn voorlopig rijbewijs hebben om te kunnen pendelen naar het ziekenhuis waar hij soms lange perriode verblijft. Overal waren zeer lange wachttijden en ook het traject duurde zeer lang. De dame die de telefoon opnam bij de rijschool van Beveren was echter zeer begaan en ik mocht dadelijk komen. Er zat net een instructeur naast haar die graag wou helpen. Ik kan Renaat zeer warm aanbevelen om de 20 lesuren mee te volgen. Hij is een zeer zacht en aangenaam persoon waardoor je dadelijk op je gemak bent. Hij gaf zeer duidelijke en uitgebreid alles mee wat nodig is om de baan op te kunnen. Ook alle manoeuvrs werden uitgebeeld met Matchbox autootjes en duidelijke schetsen. Hij nam me mee langs alle moeilijke plekken voor het examen en leerde me ook vertrouwen op mijn eigen kunnen. Hij was streng maar rechtvaardig met de nodige dosis humor. Dankbaar voor deze fijne ervaring!
- Afgenomen dienst
- Rijles