8.6 /10

checkbox90% beveelt VAB aan!

Katrien Bastiaensen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

SLECHT! Als er bij pechverhelping voor de fiets beloofd wordt dat er binnen het uur iemand ter hulp komt, dan laat je mensen geen 2.5u in de koude en het donker wachten!!! Ik heb gisteren 2.5u staan wachten met een platte band. Ik heb 3 keer moeten bellen om te informeren wanneer er nu iemand zou komen en uiteindelijk werd ik nog afgescheept met leugens door de dispatchmedewerkers! Het enige positieve was dat de technieker wel heel vriendelijk en behulpzaam was. Hij kan er ook niets aan doen dat de dispatch niet logisch nadenkt! Dus hem valt zeker niets te verwijten!

pechverhelping Fiets

Pascal sonck

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voorlopig stel ik mij veel vragen. Ik had een fietsverzekering die is stopgezet. Maar ik wacht nog altijd op de teruggave van mijn bijdrage. Ik kan dus Voorlopig geen nieuwe fietsverzekering afsluiten voor mijn nieuwe fiets. En dat sleept nu al weken aan. Pfff.

Wanneer gebeurd de teruggave van mijn vorige fietsverzekering

De Sutter Carine

SterSterHalve sterLege sterLege ster

kan geen tweede keer het vormingsmoment klassikaal openen

vormingsmoment klassikaal

de cleene christophe

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slechtere service bestaat niet , auto gepatrieerd van spanje naar belgie , te laat geleverd en daarboven nog eens met schade klacht ingediend in sepember dossier is geen meter vooruit gegaan bellen mails helpt niet

rapatriering /klachtendienst

Raes Dorothy

VAB was snel ter plaatse .max 10min moeten wachten. Heel goede, vriendelijk en correcte service van de persoon die is langs geweest!!! Een zekere... Peter van Dendermonde. Heeft mij tips en goede gegeven wat ik enorm kan appreciëren als vrouw alleen. Deze feedback wou ik toch even melden omdat het zo een vlotte bediening was Bedankt team VAB

Platte batterij

Christian geraerts

Nog geen van en ik zou graag lidt Worden ook hoor en ik zit ook onder bewindtvoeder die mijn geld begeerdt ook hoor en met vriendelijk groetjes van Christian geraerts in waterleidingstraat 17 bus 102 3010 Kessel lo leuven groetjes

Geen ook hoor groetjes van Christian geraerts

Lore

Deze ochtend werd ik geholpen snel en vriendelijk geholpen door een medewerker van VAB. De track en trace die via sms verstuurd wordt is zeer accuraat en geruststellend. Ik wil de man die mijn platte band zo vlotjes verving graag extra in de verf zetten! Hij heeft kennis van zaken en was heel vriendelijk en behulpzaam.

pechverhelping platte band

Henri Roovers

Zeer positief. Bart b116, vriendelijk technieker en prima service.

Startproblemen opgelost.

Draelants

Zeer tevreden. Batterij stuk, direct vervangen. Zeer vriendelijke, correcte en efficiente technieker. Bedankt Bart B116

?

Vlotte service. Supervriendelijke helper

Vervanging batterij

Daniel

SterSterLege sterLege sterLege ster

Jammer geen verkeers info zoals ANWB.

Info verkeer

Cédric

Professionele rijschool met ervaren instructeurs. Ik heb veel geleerd van instructeur Eric. Hij spreekt naast Nederlands ook Frans. Ik was gespannen de dag voor het examen, maar hij stelde me gerust en moedigde me aan als ik fouten maakte. Hij legde echt de nadruk op concentratie tijdens het examen; hij merkte dat praten me erg afleidde. En voilà, ik ben geslaagd! Bedankt VAB, bedankt Eric. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen.

Examen pratique,permis B

SterSterSterSterLege ster

Ik vind het spijtig dat het 2-maandelijks VAB magazine niet meer op papier verstuurd wordt naar de leden (ik reeds méér dan 50 jaar).

Afgenomen dienst
Papieren (of als het niet meer bestaat) of digitaal VAB-magazine opsturen aub.

Yana

Ik heb rijlessen gevolgd bij Maud en Steve. Twee professionals in hun vak. Van Maud heel veel geleefd in 20 uur. De lessen zaten echt goed in elkaar. En Steve heeft mij enorm goed voorbereid op het examen. Het was echt een meerwaarde. Ik was erdoor. Hartelijk bedankt!

rijlessen

VAB verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VAB heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 oktober 2016

VAB

VAB is meer dan een pechverhelpingsorganisatie. Wij bieden naast pechverhelping voor auto, motor en fiets ook heel wat andere diensten en producten aan. Een greep uit ons aanbod: reisbijstandspolissen en annulatieverzekeringen, verkoop van tweedehandswagens, de VAB-Rijschool, bandencentrales, het VAB-Diagnosecentrum, tankkaarten, ...

Pastoor Coplaan 100

Geen ook hoor groetjes van Christian geraerts

Lore

pechverhelping platte band

Henri Roovers

Zeer positief. Bart b116, vriendelijk technieker en prima service.

Startproblemen opgelost.

Vlotte service. Supervriendelijke helper

Vervanging batterij

Daniel

SterSterLege sterLege sterLege ster

Jammer geen verkeers info zoals ANWB.

Info verkeer

Cédric

Examen pratique,permis B

SterSterSterSterLege ster

Afgenomen dienst
Papieren (of als het niet meer bestaat) of digitaal VAB-magazine opsturen aub.

Yana

rijlessen