Raekelboom Johan
Perfecte service, perfecte uitleg en installatie
90% beveelt TK Home Solutions BE NL aan!
Perfecte service, perfecte uitleg en installatie
Alles is tip top verlopen zowel eerste contact, opmeten,levering, plaatsing (zeer verzorgd en snel) goede volledige uitleg van werking.
Vertegenwoordiger (Werner Esselen) met deskundige uitleg en informatie over de verschillende soorten trapliften. Perfecte timing voor afbraak oude traplift en plaatsing van de nieuwe. Bekwame technieker die punktueel te werk is gegaan zonder ook maar iets van vuil achter te laten. Chapeau ! Met daarna nogmaals een volledige uitleg over werking en bediening van de traplift. Misschien enig minpuntje dat de vorige traplift stiller was, is misschien het gevolg van een krachtiger motor.
Heel degelijke traplift beantwoordend aan de verwachtingen
Beste, Wij zijn zeer tevreden met onze traplift! Hij voldoet aan onze verwachtingen. Met dank aan uw sympathieke contactpersoon, Mike Peeters, die de opmetingen kwam doen om alles in de juiste banen te leiden. De plaatsing verliep correct en binnen de vooropgestelde tijd. Kortom, een aanrader!
Recent lieten wij een traplift installeren. Wij hebben die nu een 2-tal weken kunnen uittesten en stellen vast dat onze hoge verwachtingen ruimschoots zijn in gelost. Het systeem functioneert perfect, voelt degelijk en kwaliteitsvol afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden klanten! Een bijzondere vermelding had ik graag gemaakt van de zeer vriendelijke verkoper (Mike) die schijnbaar zonder enige moeite meedacht met ons, oplossingen aandroeg en zelfs eens extra langs kwam voor opmetingen nadat wij de trapleuning hadden laten aanpassen. Ik kan stellen dat het contact met hem ons heeft doen beslissen met jullie in zee te gaan. Wie verder nog een pluim verdient is Mano van de Inside sales support. Met deze man hadden wij een zeer aangenaam telefonisch contact. Dit contact gaf ons het gevoel echt te zijn gehoord en geholpen bij alle vragen en bezorgdheden die we nog hadden. In de wereld van vandaag was dat zeer opmerkelijk en lovenswaardig. De buitengewone professionaliteit, vakbekwaamheid en hulpvaardigheid van deze 2 mensen is in ons ogen een zeer grote troef van de firma en is tevens de reden dat wij jullie naam overal zullen promoten.
de plaatser is goed op de hoogte en doet alles proper en correct
Entretien effectué le 10/02 par Patrick Technicien très ponctuel, méticuleux, propre, et de bons conseils Je suis satisfait
Prettige verkoper Patrick Janssen en prima ingemeten. Vakkundig gemonteerd door Ronald Kranenborg. Hij heeft duidelijke uitleg gegeven en de eerste rit vriendelijk begeleid. Alles tot tevredenheid.
heel aangenaam, vlotte plaatsing en voldoende uitleg door mijnheer Esselen en de techniekers
Aanrader
De verkoper heeft heel duidelijke info gegeven. Daarna opmetingen gedaan en een leveringsdatum vastgelegd. De traplift is op deze datum geplaatst zonder enig probleem. Ik ben er erg blij mee. TOP!
Van begin,na contact met Stefan Paulissen,tot oplevering alles perfect.
Goede info gekregen en klare vakkundige uitleg op al mijn vragen
Ben zeer tevreden van de TK Home solutions traplift. Ik ook de heer Anton D'Hooghe dankbaar voor de goede uitleg.
TK Home Solutions BE NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:
TK Home Solutions BE NL
Buchtenstraat 9/302
B-9051 Gent
Heel degelijke traplift beantwoordend aan de verwachtingen
de plaatser is goed op de hoogte en doet alles proper en correct
Aanrader
Van begin,na contact met Stefan Paulissen,tot oplevering alles perfect.
Goede info gekregen en klare vakkundige uitleg op al mijn vragen
TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt: