Lecok bernard
3maanden geleden een vriendelijke jonge dame(Donia)over de vloer gehad voor een prijs offerte ivm huislift,tot op heden nog geen offerte gekregen???
89% beveelt TK Home Solutions BE NL aan!
Prima, vriendelijke service door Andrew en Dillen. Respect voor hun kennis en snelheid van werken. Rita & Fernand
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. Super vriendelijke vertegenwoordiger (Larry) die zijn rijd nam om alles zeer duidelijk uit leggen. Zelfs na plaatsing traplift en betaling uit eigen initiatief terug met ons contact opgenomen.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Zeer vriendelijk en beleefd. Vlugge service. Alles werd Picobello uitgelegd.
Zeer tevreden, uitgebreide inleidende gesprekken en technische uitleg ,ook de installatie verliep vlekkeloos .
Super tevreden over Werner
Zeer slecht
Zeer slechte service en maandelijks problemen met de huislift, wat enorme kosten met zich meebrengt. De lift werd geplaatst in 2014 en heeft aan reparaties al meer dan de prijs van de totale lift gekost. ben al regelmatig thuisgebleven voor de reparatiedienst, naar niemand komt opdagen na meerder telefoons en vastgelegde afspraken. Als ik nul sterren kon geven, had ik dit zeker gedaan.
We worden altijd vriendelijk te woord gestaan, en alles wordt in het werk gesteld om zo vlug mogelijk een oplossing te bieden.
Goede uitleg gekregen van Anthon Dhooge! Wel een onbeschofte dame om af te spreken wanneer de materialen geleverd zouden worden, maar ook daar is Anthon tussengekomen en heeft hij alles zeer goed opgevolgd! De techniekers waren super behulpzaam, vriendelijk en we hebben een zeer goede uitleg gekregen over de werking en de service achteraf! Super tevreden over de uitleg en de plaatsing!
Al een jaar geniet vader van de lift. geen problemen, eerste onderhoudsbeurt vlot verlopen door vriendelijk technicus.
Zeer vriendelijk en alles in orde.
Heel tevreden met traplift, staat hier al 10 jaar en nog nooit problemen mee gehad.
TK Home Solutions BE NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:
TK Home Solutions BE NL
Buchtenstraat 9/302
B-9051 Gent
Super tevreden over Werner
Zeer slecht
Zeer vriendelijk en alles in orde.
TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:
TK Home Solutions BE NL