8.9 /10

checkbox90% beveelt TK Home Solutions BE NL aan!

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de technieker ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

J. van Dijk voor Greet van Dijk (zijn vrouw)

Prettige verkoper Patrick Janssen en prima ingemeten. Vakkundig gemonteerd door Ronald Kranenborg. Hij heeft duidelijke uitleg gegeven en de eerste rit vriendelijk begeleid. Alles tot tevredenheid.

DefevereNadine

heel aangenaam, vlotte plaatsing en voldoende uitleg door mijnheer Esselen en de techniekers

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Nadine, Bedankt voor de positieve feedback. We geven de complimenten door aan Werner en de techniekers voor de goed uitleg en vlotte plaatsing. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Prive

Aanrader

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste, Bedankt voor de beoordeling. We wensen u nog veel succes met uw traplift. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Gerda

De verkoper heeft heel duidelijke info gegeven. Daarna opmetingen gedaan en een leveringsdatum vastgelegd. De traplift is op deze datum geplaatst zonder enig probleem. Ik ben er erg blij mee. TOP!

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Gerda, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u duidelijke informatie heeft gekregen, dat alles correct werd opgemeten en dat de plaatsing vlot en volgens afspraak is verlopen. Dat doet ons veel plezier om te lezen! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Maria Tulkens

Van begin,na contact met Stefan Paulissen,tot oplevering alles perfect.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Maria, Bedankt voor de positieve feedback! Fijn om te lezen dat alles perfect is verlopen, van het eerste contact met Stefan Paulissen tot de oplevering. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Ludo Nuyts

Goede info gekregen en klare vakkundige uitleg op al mijn vragen

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Ludo, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u duidelijke en vakkundige uitleg heeft gekregen op al uw vragen. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Deneys Roger

Ben zeer tevreden van de TK Home solutions traplift. Ik ook de heer Anton D'Hooghe dankbaar voor de goede uitleg.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Roger, Bedankt voor de vijf sterren. We brengen alvast de complimenten over naar onze collega Anton voor zijn goede uitleg. En natuurlijk vinden we het ook fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze traplift! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Willy

Tevreden 👍

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Willy, Bedankt voor de review. Uw tevredenheid maakt ons tevreden! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Gérard. Cottyn

Ik vroeg tegelijk info aan twee bedrijven. Van de één kreeg ik een schriftelijk een berg info. De tweede TKE belde mij voor een afspraak. Werner Esselen gaf mij niet alleen de nodige uitleg maar bekeek ook de mogelijkheden die eerlijk gezegd niet zo eenvoudig waren. Drie dagen later was Werner er terug met een uitgetekend schema en de aanpassing voor de hoogte van het trapgat. Dit laatste heb ik zelf aangepakt. Om kort samen te vatten, tussen het eerste bezoek, de levering en de instalatie verliepen nauwelijks 10 dagen.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Gérard, Bedankt voor uw bericht. Het is altijd leuk om als 'winnaar' eruit te komen bij een vergelijking, dus dat waarderen we enorm. Fijn om te lezen dat u de persoonlijke aanpak en grondige opvolging door Werner Esselen ook zo positief heeft ervaren. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Nathalie Van Neck

Zeer tevreden over de service van de firma. Bekwame uitleg door Jan Delbaen, vlotte opvolging door de planningsafdeling en vlekkeloze installatie door de technieker. We bevelen TK Home Solutions zeker aan.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Nathalie, Wat fijn om uw review te lezen. We zijn verheugd dat de opvolging vlot is verlopen en dat de installatie vlekkeloos is gebeurd door de techniekers. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Gerda Vermeulen

SterSterSterSterLege ster

tevreden, goede uitleg van Werner Esselen bij eerste contact met TKE

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Gerda, Bedankt voor uw positieve review. Uw tevredenheid maakt ons tevreden. We brengen de complimenten nog over aan onze collega Werner. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

de craemer eric

klant komt op eerste plaats dan pas een verkoop

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Eric, Dank u wel voor uw mooie reactie. Fijn om te horen dat u onze klantgerichte aanpak waardeert! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

De Keyser Robert

Volledig tevreden zowel over het product als over de firma zelf.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Robert, Dank u wel voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u zowel over het product als over onze firma volledig tevreden bent. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Marleen Hapers

Ik ben zeer tevreden over de adviseur Jan Delbaen, hij heeft een duidelijke uitleg gegeven en zeer vriendelijk en aangenaam in de omgang, bovendien extra moeite genomen om het bij mij in Vosselaar te komen bespreken alwaar ik verbleef om te revalideren en 2x naar mijn woonplaats teTurnhout gereden om de situatie te bekijken en na de bespreking verdere opmetingen te doen. TKE traplift is de max voor mijn moeilijke smalle trap met bochten en aangezien het aan de leuning kon heb ik het tot de zolder verdieping kunnen laten komen voor een mooie prijs. Alles is goed en proper geleverd. De installatie is ook zeer goed gedaan.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Marleen, Wat fijn om deze review te lezen! Het doet ons veel plezier dat u zo tevreden bent over de begeleiding door Jan Delbaen en de extra inspanningen die hij heeft geleverd om alles grondig en duidelijk te bespreken. Fijn ook dat de traplift een goede oplossing bood voor uw smalle trap met bochten en tot op zolder kon worden doorgetrokken. Nog eens bedankt voor de warme woorden. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Lips Urbain

Als mantelzorger van een 99-jarig familielid,die bovendien bijna volledig blind is, kan ik de traplift van TK Home Solutions ten zeerste aanbevelen. Mede dankzij de traplift kan hij nog steeds thuis blijven wonen en in zijn oude, vertrouwde bed slapen. De onderhoudstechnici zijn heel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam met de uitleg. Prima!

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Dag Ingrid, Hartelijk dank voor uw warme review. Het doet ons plezier te lezen dat uw familie zo zijn comfort en zelfstandigheid kan behouden. Met onze oplossing in uw vertrouwde omgeving blijven, is exact wat we nastreven. Bedankt om dit te delen! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Geantwoord op

TK Home Solutions BE NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 maart 2017

TK Home Solutions BE NL

Uw huis is uw thuis. U wilt er het liefst zo lang mogelijk wonen en genieten. Met de trapliften, huisliften en platformliften van TK Home Solutions kan dat. Een ervaren team van adviseurs en installateurs staat altijd voor u klaar. Ze wonen en zijn actief over het hele land en leveren werk op maat. Kortom, laat ons samen bouwen aan uw toekomst.

Buchtenstraat 9/302

B-9051 Gent

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de technieker ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

J. van Dijk voor Greet van Dijk (zijn vrouw)

DefevereNadine

Prive

Aanrader

Gerda

Maria Tulkens

Van begin,na contact met Stefan Paulissen,tot oplevering alles perfect.

Ludo Nuyts

tevreden, goede uitleg van Werner Esselen bij eerste contact met TKE

de craemer eric

klant komt op eerste plaats dan pas een verkoop

De Keyser Robert

Volledig tevreden zowel over het product als over de firma zelf.

Marleen Hapers

Lips Urbain