Thierry uit Assebroek Mooi park met prima huisjes. Wel weinig te doen in het park in september.
Een heerlijk uitwaaiweekje aan zee. We hadden een mooi, ruim huis gehuurd. Heel rustige ligging, ver weg van de drukte. De namiddagzon verwarmde de woonruimte en het terras met mooie tuintafel en stoelen. De tuin gaf voldoende privacy. Alles was aanwezig, ook in de keuken was het materiaal in orde en ruim aanwezig. In de living stond zelfs een leeslamp ! Dat laatste ontbreekt in veel vakantiehuizen. De aankleding van het huis was praktisch en netjes. Het zag er goed onderhouden uit. De ontvangst aan de onthaal desk was vriendelijk en vlot. Het jazzfestival in Domburg gaf een extra vrolijke noot aan het verblijf. Nabijgelegen winkels geven de mogelijkheid om boodschappen met de fiets te doen. De zee is via een korte wandeling bereikbaar. Aan het strand zijn er goede strandpaviljoenen. In Domburg zijn er voldoende restaurants. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn er in overvloed. We hebben genoten !
Nazomeren in Dishoek We hebben een heerlijk weekend gehad in Dishoek. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de dame aan de balie, wat meteen een warm gevoel gaf. De camping ligt perfect: op een paar minuten wandelen van het strand met meerdere gezellige paviljoens. Overdag genoten we van de mooie wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving, en ’s avonds konden we lekker uitwaaien aan zee. Het sanitair was netjes en goed onderhouden, wat altijd fijn is. Alles bij elkaar een superplek om even helemaal tot rust te komen. We komen hier graag nog eens terug!
Het was rustig en gezellig. Rustig proper canitijr jammer moeilijk voor de catelietshotel op te stellen en internet geregeld storing.
er bestaan betere Roompot dan deze de cottages op Water Village lagen voor mij afgelegen van het park zelf. de cottage op Water Village waren wel modern, maar het park zelf was verouderd. Vooral het zwembad heeft een update nodig
geen Ik was aangenaam verrast met de inrichting van ons huisje en de nabijheid van het strand en restauratie. Ik was diep ontevreden met de klanten dienst van de Roompot. Het weekend voor het einde van ons verblijf heb ik met jullie algemeen nummer gebeld om te vragen of ik een extra dag kon aanplakken aan ons vakantie. Er is mij toen gezegde dat er geen reservaties voor ons huis ( # 9) waren voor de komende 2 weken waren maar dat zij geen reservatie konden maken of zegen wat dat mij ging kosten. Ik moest wachten tot de Maandag 08/09/25 om 09uur als de servicepoint van Dishoek open ging. Dit heb ik dan maar gedaan. Toen ik die ochtend voor mijn extra dag kwam vragen toen bleek dit nogal moeilijk te zijn, de eerste dame wist niet eens of dit mogelijk was. Het bleek dan toch wel mogelijk maar alleen aan een woeker prijs van bijna 100€ meer dan mijn al betaald prijs per dag. Ik dacht dat ik de zelfde prijs ging betalen dat ik tot dan toe had betaald gezien er voor Roompot geen extra kosten aan waren voorzien; geen voorziende reservaties voor die dan, geen extra schoonmaak of linnen kosten etc. De twee dames aan de service point konden ook NIKS doen aan de prijs, wat ik ook zij, ik moest maar akkoord gaan / of naar huis gaan! Ik heb nadien met de klanten dienst gebeld waar ik meer dan 30 minuten in de wacht heb gestaan eerste met optie 1 ,meer dan 10 minuten, en dan optie 2, 25 minuten tot dat ik een dame aan de lijn kreeg die ook niks voor mij kon doen... tot dat wij werden onderbroken. Mevrouw heeft dan wel mij proberen terug te bellen, zonder succes, en heeft een boodschap achter gelaten zoals het hoort.
de faciliteiten in het park waren super, de kleinkinderen hebben genoten van sport en spel, ook het zwembad viel in de smaak. Het verblijf (geschakelde familievilla) was niet in orde; Maar 2 rollen WC papier voor 12 toiletten. 10 kleine lepeltjes en maar 9 messen voor 20 personen, ook de ijskasten vertoonden veel schade. Messen heeft men ons in de voormiddag gebracht nadat we hadden gemeld. Op zaterdag viel het warm water in 234 uit, gelukkig hadden we de douches en de afwasbak in de andere villa. We hadden verwacht dat voor die prijs alles in orde had geweest. Groeten Trees
Fijne vakantie Klein Vink is een mooi en goed onderhouden park . De welness erbij was zeker een troef voor ons . Ook restaurant was zeer goed en overal vriendelijk personeel.
Aangenaam verrast voor onze eerste keer bij Roompot We waren aangenaam verrast door de ruime en moderne chalet, voorzien van alle comfort. Er is ook voldoende parkeerplaats in de omgeving van de chalet. Het park is goed onderhouden, maar de bewegwijzering naar de verschillende faciliteiten kan beter. De verschillende toegangen en het systeem met nummerplaatherkenning maakt de toegang tot je verblijfplaats heel gemakkelijk. Wie een elektrische fiets wil huren, reserveert deze best vooraf, want er zijn er onvoldoende beschikbaar. Het personeel in het terrascafé en supermarket zijn supervriendelijk, wel enkel engelstalig. De prijzen van eten en drinken zijn wel naar de duren kant.
Lodge comfort Geboekt omwille van onze dochter van 21 maand. Het verblijf is echt gericht op kleine kinderen. Rustig, veel speel mogelijkheden en zwembad met peuter zone. Minder: huisje was limiet van properheid (heel oppervlakkig gekuist en nog building van vorige mensen), zwembad gaat pas om 10u open wat vrij laat is voor een kind van 21 maanden.
Deugddoend vakantieweekje in Schaijk Alles zeer netjes. Practische huisjes. Rustig. Uitvalsbasis voor mooie fietstochtjes,wandelingen. Gelegen ts. s Hertogenbosch en Nijmegen. Dus bij minder weer altijd een stadsbezoek waard.
Leuk verblijf, maar nog nood aan enkele puntjes op de i Accomodatie kan nog iets beter uitgerust worden (bv. airco, overgordijnen) + netheid nog wat extra aandacht in de hoeken en onder de zetel. Netheid zwembad was niet OK. Omgeving, fietsverhuur, opvolging technische dienst en overige zaken zeker wel in orde.
Slapen op het strand Inslapen met het ruisen van de zee en wakker worden door de meeuwen. Met blote voeten door het zand en in het water. Zo de dag beginnen, is een zaligheid!
Weerterbergen Wij bezoeken regelmatig verschillende parken . Maar Weerterbergen blijft voor ons de topper van allemaal ! 2e jaar op rij sluiten wij onze vakantie af met een midweekje Weerterbergen . Tot volgend jaar 🥰
Verblijf Bospark Wolfsven Het was er leuk om te wandelen. De zwemvijver ( helaas geen zwemweer ) met speeltuin en strand waren proper. Het zwembad is een meerwaarde, zeker omdat het gratis is. Het is wel niet zo groot voor zon groot park. Het eten was lekker en betaalbaar, met voldoende keuze. Het verkeer op het park hield zich aan de lage snelheid. Het was s avonds weinig lawaai in de buurt van onze accomodatie. Er was een leuk aanbod van faciliteiten ( fiets en go car verhuur, minigolf, waterfietsen ...) met als enig minpunt dat de prijzen nogal hoog waren.
Roompot Parcs - Belgisch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Roompot Parcs - Belgisch heeft de volgende resultaten bereikt:
Roompot Parcs - Belgisch heeft de volgende resultaten bereikt: