Melden van de storing
Reactietijd na melding van de storing

Frans Bodden

Goed degelijk werk afleveren

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Ga zo door. Zeer tevreden.
Kunt u dit toelichten?
Was rubberen steunen warmtepomp aan het vernieuwen onverwacht. Superblij mee.
Wat viel u in positieve zin op?
Snel en doeltreffend. Verstand van zaken. Goede uitleg van een technisch verhaal.

anonymous

Goede afspraken en monteurs handelen snel af.

Ga zo door
Betrokkenheid en uitleh
Uitleg vloerverwarming druppelt en geregeld

JP van Kempen

opvolging en contact zoals het zou verwachten. Uitstekende kennis van de monteur die ons geholpen heeft. Werkt erg netjes.

het gehele proces
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
nu heb ik evalautie ingevuld maar ben nog in afwachting van Remeha, de storing is nog niet opgelost. Hoe nu verder weet ik nog niet...
Kunt u dit toelichten?
bellen op zondag en binnen 7 minuten een vriendelijke dame aan de telefoon die echt helpt.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De monteur was een behoorlijke hork en was na 1 minuut weg. Zonder duidelijke uitleg

Beter checken of het een storing van jullie is of van Ennatuurlijk
Contact leggen ging goed en urgentie ook

Antwoord Kemkens Storing

Dat is jammer om te lezen dat je dit zo ervaren hebt, en dat het niet meteen duidelijk was voor welke firma de storing was. Goed om te lezen dat u snel contact met ons hebt kunnen krijgen. Hopelijk werkt alles nu weer naar wens. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wel voor de prijs en manier van installeren,monteren en offerte Minder voor de storingsafhandeling.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Betere bereikbaarheid van de storingsdienst en bel terug anders bied het niet aan.
Afhandeling door telefoniste en monteur
Kunt u dit toelichten?
Van half 11 in de ochtend geprobeerd te bereiken na een uur werd de verbinding verbroken Opnieuw geprobeerd na een uur maar een terugbellen verzoek ingediend. Een uur gewacht nog maals een terugbellen verzoek plus mail ingediend. Om 14:45 uur nogmaals gebeld en contact gekregen Half uur tot driekwart uur later een (goeie en vriendelijke) monteur aan de deur Was een lange en frustrerend dag.

Antwoord Kemkens Storing

Beste mijnheer/mevrouw, wat jammer dat u een frustrerende dag heeft gehad. Tot onze spijt moet ik u meedelen dat er is afgelopen een vrijdag een probleem is ontstaan met de bereikbaarheid van onze storingsdienst. Wat fijn om te lezen dat onze monteur u goed en vriendelijk heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Hans Heijltjes

snel en vakkundig

Andreas van der varst

Precieus

De vriendelijkheid
Gelijk bericht en toelichting via telefoon

goed bereikbaar, makkelijk een afspraak gemaakt

Kunt u dit toelichten?
komen redelijk snel om de storing te verhelpen, een dag wachten, bij deze kleine storing was dat geen probleem

anonymous

Een toegankelijk bedrijf die doet wat het zegt.

Doorpakken

Bart van Hout

Betrouwbaar goede service en giede keakiteit aanbevolen producten

Eigenlijk geen , ben super tevreden
Vriendelijkheid van de monteur en servicedesk medewerkster
1 belletje en was geregeld

Uitstekend geholpen

Wat viel u in positieve zin op?
De monteur (Edwin) was uiterst correct en professioneel. Complimenten voor hem.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Problemen gehad met flowsensor. Heeft lang geduurd voordat het probleem was opgespoord. Daarna moest er een onderdeel worden besteld (vuilafscheider) wat ongeveer 4 weken heeft geduurd. Erg raar anno 2025. In de tussentijd heeft het probleem met de flowsensor zich vaak voorgedaan waardoor mijn hoogzwangere vriendin regelmatig onder de koude douche stond. Wij hebben hier erg veel last van gehad en voelde ons wanhopig. Ik had het in onze situatie niet raar gevonden er tijdelijk een andere ketel te hangen. Er is ons inziens onvoldoende gedaan en onvoldoende begrip getoond om niet alles er aan te doen om het probleem eerder op te lossen. Het heeft een stempel gedrukt op mijn vriendin haar zwangerschap.

Raar dat dit veld verplicht is om in te vullen

Antwoord Kemkens Storing

Beste Carlo, wat jammer dat jullie dit zo ervaren hebben. Ik heb nog geprobeerd om contact met je op te nemen dit is helaas niet gelukt. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Goede service en komen hun afspraken na

Kunt u dit toelichten?
Er was hier een monteur en zag dat er iets gemaakt moest worden, een beugel aan de pijp. Regelde dit gelijk voor de andere dag
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Als de telefoniste belt voor een nacontrole dat er dan meer uitleg komt op de vraag waarom... Niet de melding om de monteurs naar een hoger niveau te brengen ..
Wat viel u in positieve zin op?
Dat d e monteur het netjes uitlegde waarom dit nodig was .

Piotr

goed service

kortere wachttijd voor een bezoek aan een specialist
gewoon service

Wat viel u in positieve zin op?

Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2020

Kemkens Storing

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Noord-Brabant en Zeeland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies omtrent een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere energiebesparende producten zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, isolatie en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Melden van de storing
8.2/10
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing

Frans Bodden

Goed degelijk werk afleveren

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Ga zo door. Zeer tevreden.
Kunt u dit toelichten?
Was rubberen steunen warmtepomp aan het vernieuwen onverwacht. Superblij mee.

anonymous

Goede afspraken en monteurs handelen snel af.

Ga zo door

De vriendelijkheid
Gelijk bericht en toelichting via telefoon

goed bereikbaar, makkelijk een afspraak gemaakt

anonymous

Een toegankelijk bedrijf die doet wat het zegt.

Doorpakken

Bart van Hout

Betrouwbaar goede service en giede keakiteit aanbevolen producten

Eigenlijk geen , ben super tevreden
Vriendelijkheid van de monteur en servicedesk medewerkster
1 belletje en was geregeld

Uitstekend geholpen

Wat viel u in positieve zin op?
De monteur (Edwin) was uiterst correct en professioneel. Complimenten voor hem.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Raar dat dit veld verplicht is om in te vullen

Goede service en komen hun afspraken na

Wat viel u in positieve zin op?
Dat d e monteur het netjes uitlegde waarom dit nodig was .

Piotr

goed service