AvdB
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Oegstgeest aan!
Heel vriendelijk en professioneel
Ik kan er bijna altijd vinden wat ik zoek. Kom er al heel lang ook toen het nog Roest heette. Vriendelijk personeel. Ik koop bij voorkeur lokaal.
prima geregeld
Uitstekende service
Betrouwbaar, transparant, gericht op service en een duurzame klantrelaties
vriendelijk en beleefd personeel
Leuk geholpen. Kennis van zaken, vriendelijk, maar zeker niet met de bekende verkoop jus. Kom zo graag weer eens terug.
Ik ben erg goed geholpen bij het kopen van een televisie in Oegstgeest. Over het instaleren ben ik heel erg tevreden, goede uitleg gekregen. Heel fijne monteur. Al het verpakkingmateriaal van de televisie mee terug genomen. Super tevreden..
Vriendelijke en behulpzame medewerkers, snelle service, vakkennis. Komt afspraken na.
Goede service en prima installatie
Prima winkel, prima geholpen
Klantvriendelijk en denken met je mee!
Toptent. Niet alleen weten ze alles van alle dingen die ze verkopen, maar toen ik vertelde hoe mijn wasmachine kapot was gegaan, raadde ze me aan de schade op de veroorzaker te verhalen. Voor de hand liggend, maar toch zelf niet aan gedacht. En met succes: de andere partij heeft de helft betaald. Dus klantgerichtheid en meedenken met een gouden rand!
Jammer dat jullie dit niet zelf konden oplossen! Het betrof een update van de was/droogcombinatie. Er werd bij aankoop niet geadviseerd om de machine te laten communiceren via de app!
Electro World Oegstgeest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Oegstgeest heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrouwbaar, transparant, gericht op service en een duurzame klantrelaties
vriendelijk en beleefd personeel
Goede service en prima installatie
Prima winkel, prima geholpen
Klantvriendelijk en denken met je mee!
Electro World Oegstgeest heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Oegstgeest