Moritz Engel
- Verbeterpunten of tips
- N/A
- Sterke punten
- Excellent colour, very easy to use
- Product of service:
- Moos Färg F
Super
bedrijf en product zal wel ok zijn, maar firma die voor de bezorging instaat laat de wensen over. Ik ontving het product nog steeds niet en kocht zelfs reeds een product van een concurrerend bedrijf dat al in mijn bezit is en reeds gebruikt werd voor de doeleinden waarvoor het besteld was. Slotconclusie : zal in de toekomst niet meer werken met Moose omwille van de leveringsmiserie.
Ik heb 8 testkleurtjes geschilderd op stukken blank vuren. Prachtig! Zoals ik hoopte. Dekkend en toch een nerf zichtbaar. Kleuren zijn zoals ik hoopte en nog iets beter dan op de papieren versie.
5 sterren
Goede service met bestellen
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
Top
Aangenaam
Prima verf prima kwaliteit
Een ware positieve ontdekking Hulp gekregen om de hoeveelheid …bij de aflevering zat nog een goede uitleg op fiche . Beginnen verven en het resultaat is 💯 wat ik wilde Verft heel gemakkelijk Schitterend resultaat Zeer zeer tevreden Lieve
Prima ervaring
Uitstekende voorlichting en steeds bereid tot geven van inlichtingen die ook zeer vakkunding zijn. Mooie en goede site
zeer goed
Niets dan lof! Echt een aanrader!!
Goede service
Moose Färg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Moose Färg heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangenaam
Prima verf prima kwaliteit
Prima ervaring
zeer goed
Niets dan lof! Echt een aanrader!!
Goede service
Moose Färg heeft de volgende resultaten bereikt: