anonymous
- Verbeterpunten of tips
- /
- Sterke punten
- Transparantie
- Welk product of categorie mis je op de webshop?
- /
goede prijs, goede service
Excellente ervaring.
Top firma tevreden over Alupex
Enkel maar positieve ervaring met alupex.be
Zeer goed en snel
Teveel mails
Good
I have some orders with this company. Always a good experience. Had a little problem with my last delivery but they handle this quite well.
Professioneel, snel efficiënt
Snelle en correcte levering
Beter aanbod dan grote webshops
Goede kwaliteit snelle bezorging
goed
Zeer goed
ALUPEX verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ALUPEX heeft de volgende resultaten bereikt:
goede prijs, goede service