Step Des
- Verbeterpunten of tips
- Geen opmerkingen
- Sterke punten
- Scherpe prijzen
- Welk product of categorie mis je op de webshop?
- Geen opmerkingen
Alupex
Levert uitstekende producten voor een heel scherpe prijs, zonder poespas maar wel met vriendelijke en goede service.
Eerste keer hier besteld en ik ben zeer tevreden. Zowel over de producten, die van zeer goede kwaliteit zijn als over de service. Snelle verzending en je krijgt e-mails om je op de hoogte te houden. Ik ga hier zeker nog bestellen.
Klantgericht
Levering op tijd en correct, echter was de geleverd geisoleerde alupex matig van kwaliteit, isolatie sluit niet mooi rond tov de buis, er zit overal plaats tussen, totaal niet tevreden, ik had dit vergeleken met andere, ebcht niet tevreden, had deze moeten terugzenden, maar geen tijd genoeg jammer genoeg
prima,
In 1 woord : SUPER !
Prima materialen, goede prijs en snelle levering
Très bonnes qualités et promesses tenues.
snelle levering
zeer goed
Ok
uitstekend
Snelle levering. Materiaal van topkwaliteit 😉
ALUPEX verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ALUPEX heeft de volgende resultaten bereikt:
Alupex
Klantgericht
prima,
In 1 woord : SUPER !
Prima materialen, goede prijs en snelle levering
Très bonnes qualités et promesses tenues.
snelle levering
zeer goed