Werner
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Welk product of categorie mis je op de webshop?
- Geen
- Sterke punten
- Prachtige website en heel gemakkelijk om u stukken te vinden
Heel goed
Duidelijke website, makkelijk in gebruik !
Goede site
top producten diensten
Alles perfect geleverd.
Zeer goed
Enkele keren bestellingen gedaan
Ik heb voor een renovatie al het installatiemateriaal voor de water aansluitingen bij Alupex besteld; heb daarvoor ook op sommige punten advies gevraagd en er werd zeer goed meegedacht
Goeie prijs, levering zoals afgesproken. Materialen doen wat ze moeten
Snelle levering, duidelijke communicatie
Zeer tevreden van de samenwerking, zeer vlugge levering
ALUPEX verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ALUPEX heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Duidelijke website, makkelijk in gebruik !
Goede site
Zeer correct bedrijf en goede prijzen met stipte levering