Stan Baijens
Super goed
- Welk product of categorie mis je op de webshop?
- Nvt
- Sterke punten
- Duidelijk en snel met antwoorden bij vragen. Snelle verzending.
- Verbeterpunten of tips
- Nee
kennis van zaken
Ik wou informatie i.c. of jullie bepaald produkt hebben. Ik start een chat: geen reactie. Ik stuur 2 emails: geen reactie.
Vlotte levering
Top!
Overzichtelijk en makkelijk bestellen
Super
Nice 👍
Dubbele Hoekstopkraan gekocht. Snel geleverd, netjes verpakt. Niets mis mee
goede prijs ,vlot geleverd ,goede kwaliteit
Snel geleverd en top product
Ruime keus en snelle levering.
prima
Goede ervaring met Alupex. Snelle levering en goede prijs.
correct
ALUPEX verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ALUPEX heeft de volgende resultaten bereikt:
Nice 👍
Dubbele Hoekstopkraan gekocht. Snel geleverd, netjes verpakt. Niets mis mee
goede prijs ,vlot geleverd ,goede kwaliteit
Snel geleverd en top product
Ruime keus en snelle levering.
prima
Goede ervaring met Alupex. Snelle levering en goede prijs.
correct
ALUPEX heeft de volgende resultaten bereikt: