Pierre Heesakkers

Bestelling iphone se 2020 op 16/03/2023 nog niet geleverd, geen voorraad bij Forza!! de cover ook besteld op 16/03/2023 was wel tijdig geleverd!!

Reactie Forza Refurbished:

Beste Pierre,
Zoals je inmiddels van mijn collega(s) vernomen hebt, is er wat onduidelijkheid geweest rondom de bestelling die via een 3e partij / partner van Forza wordt uitgeleverd....
Beste Pierre,
Hopelijk is alles nu duidelijk en wordt je toestel spoedig bezorgd!
Groet,
Jim

Tom Dierick

Correct en snelle levering, duidelijke communicatie!

Pascal

Besteld de vrijdagavond en geleverd op zaterdag middag (BE- Wvl).
Top service en top toestel.
Volgende aankoop wordt 200% terug Forza.

Hugo Neirinck

Alles oké, zeer snelle levering. Ik heb al ervaring met Forza en deze is zeer goed.

Gusje De boel

(Bewerkt)

Je word goe geholpen, toestel werkt goed

Happy Ipad

Super duidelijke beschrijving van het product! What you see is what you get! Makkelijk en snelle duidelijke afhandeling!

Matteo Lana

(Bewerkt)

Te vertrouwen shop. Hadden een iPhone 8 besteld maar die gaf toch wat problemen met de batterij. Er werd van de shop uit contact opgenomen met een nette oplossing

Dieuwke

(Bewerkt)

Iphone is snel aangekomen, werkte welgeteld vijf minuten, is daarna uitgevallen, waarna ik hem niet meer aan kreeg. Ik heb de telefoon teruggestuurd, jammer. Ben wel goed geholpen door de Forza... Iphone is snel aangekomen, werkte welgeteld vijf minuten, is daarna uitgevallen, waarna ik hem niet meer aan kreeg. Ik heb de telefoon teruggestuurd, jammer. Ben wel goed geholpen door de Forza medewerkers.