Katrien Op de Beeck

Juan Antonio Igual Pacheco

Correct levering mijn 2 bestelling

iPhone. 8 plus en 13 pro max

Patrick Janssens

goede communicatie - de leveringstermijn is wel wat langer dan op de site aangekondigd, maar dat is geen echt probleem

teflon houder voor de fiets

Alona Varvarych

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik heb Iphone nog niet gekregen. Ik heb bestel op maandag 12 januari. Vandaag is het 15/01 en ik heb niets.

Iphone 15 pro max

Kris Du Bois

eerste keer dat het niet goed was

Iphone 15 pro

Inge De groote

Positieve ervaring

Refurbished IPhone

Tille DC

Snelle levering. Goeie kwaliteiten!

iPhone 13 (nieuw)

Maria Geerts

Mobiele telefoon

Marc Van bauwel

Supper , snelle levering,mooie toestel en lange garantie

iPhone 11

Zita Vanneste

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een jaar geleden een gsm gekocht, deze zomer was de batterij kapot. Toen heb ik hem teruggestuurd voor reparatie, want ik had garantie. Dus zou ik een nieuwe of gerepareerde gsm terugkrijgen. Dit is jammer genoeg niet gebeurd. Volgens Forza is de gsm nooit toegekomen, maar wel een lege envelop, dus daardoor kreeg ik geen nieuwe. Ik weet niet aan wie het ligt aan Forza of aan Bpost, maar zit nu wel zonder gsm. Ik raad Forza zeker niet aan, want batterij was na een jaar kapot. Ik had graag iets van schadevergoeding gekregen, maar dit konden ze niet doen.

IPhone 13 mini

Antwoord Forza Refurbished

Beste Zita, Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je je toestel vanwege een defecte batterij heb moeten retourneren. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en hadden wij graag snel en adequaat voor je opgelost. We hebben jouw envelop helaas geopend en zonder iPhone binnen gekregen. Het is goed voor te stellen dat dit uiterst vervelend voor je is! Helaas zijn wij niet aansprakelijk en ben je zelf verantwoordelijk voor de (terug)zending. Wij hadden dit uiteraard graag anders gezien en voor je opgelost, maar doordat wij het toestel hier niet hebben binnen gekregen, kunnen wij geen diagnose stellen aan het toestel en een vervangend exemplaar naar je versturen. Groet, Jordi | Forza

Geantwoord op

Alain Dragon

Ontvangen wat werd besteld en snelle levering

Iphone12

Jef Lammens

Simpel en perfect

iPhone SE

Noël Vandierendonck

Met dit bedrijf heb ik helemaal geen problemen. Maar ik heb wel grote problemen met jullie vervoerbedrijf "Post NL". Die houdt mij nu al een drietal dagen voor de gek. Telkens wordt de levering uitgesteld tot de volgende dag. Dit gaat er bij mij niet in.

IPhone 14

Christiane D

Accu van iPhone bleek defect. Na terugsturen ontving ik het gerepareerde toestel reeds na 2 dagen. Alles werkt nu prima.

iPhone SE2022

Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:

Inge De groote

Positieve ervaring

Refurbished IPhone

Tille DC

Snelle levering. Goeie kwaliteiten!

iPhone 13 (nieuw)

Maria Geerts