Walter Michielsen
Positieve ervaring
perfecte service
Degelijk materiaal
Zeer goed bedrijf
Top ervaring, betrouwbaar bedrijf.
Ik ben zeer tevreden over Elektramat. Ik heb onlangs stopcontacten besteld voor mijn garage. De levering was snel en op tijd. Eén stopcontact was per vergissing verkeerd geleverd. Na contact op te nemen met de klantendienst werd dit onmiddellijk opgevolgd en kreeg ik zonder problemen het juiste stopcontact toegestuurd. Topservice, snelle levering en een uitstekende klantenservice. Ik bestel hier zeker opnieuw. Aanrader!
Elektramat BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat BE heeft de volgende resultaten bereikt:
Positieve ervaring
perfecte service
Degelijk materiaal
Zeer goed bedrijf
Top ervaring, betrouwbaar bedrijf.
Elektramat BE heeft de volgende resultaten bereikt: