9 /10

checkbox95% beveelt Elektramat BE aan!

andre verhoest

fijne ervaring! vriendelijk!

levering goed verlopen i en ook al gemonteerd!

Nick De Rycke

Perfect

Snel

Tom R.

Mijn bestelling van schakelmateriaal verliep heel vlot. Filtering op de catalogus is makkelijk, met uitgebreide criteria.

Groot gespecialiseerd assortiment. Prijs/kwaliteit is top. Snelle levering.

Elise Blomme

Super ervaring! Op feestdag besteld, de dag erna geleverd, fantastisch!

Correctheid en vlotheid

Francis (Privé)

Juiste snelle levering

Juiste levering

P. W.

Proficiat voor de professionaliteit!

Betrouwbaarheid

Alex

Besteld en volgende dag in huis, top geregeld. Zelfs door mijn eigen schuld retour moeten sturen, hier over deden ze niet moeilijk.

Sven

Snelle levering en probleem snel opgelost.

Vlotte communicatie en top service.

Ahmed Beya

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben ronduit teleurgesteld in de kwaliteit van het geleverde werk. Wat ik aantrof in de zekeringkast is niet alleen ondermaats, maar ook ronduit gevaarlijk. De installatie bevat soepele draden die zonder adereindhulzen zijn aangesloten, wat absoluut niet conform het AREI-reglement is.

Antwoord Elektramat BE

Beste,   Bedankt voor het beoordelen van Elektramat. We hebben je opmerkingen bij ons technische specialisten neergelegd en zij geven het onderstaande aan. AREI 2025 Onderafdeling 5.3.5.5. Smeltzekeringen en vermogensschakelaars e. Onderbrekingsvermogen ... De elektrische verbindingen tussen de differentieelstroombeschermingsinrichting enerzijds en de beschermings-inrichting of -inrichtingen tegen overstroom onmiddellijk erna geplaatst anderzijds, moeten verwezenlijkt worden door middel van stugge geleiders. Deze verbinding verwezenlijkt met soepele geleiders wordt eveneens toegelaten voor zover de draadjes aan beide uiteinden worden samengehouden door hetzij samenknijpende hulzen door middel van een gepast werk-tuig aangebracht, hetzij elk ander systeem dat minstens een gelijkwaardig resultaat verzekert. Onze groepenkast worden altijd met kabel met ultrasoon gelaste uiteinden gebruikt. We hebben je hierover ook een mail gestuurd.   Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder. Met vriendelijke groet,   Margret van Elektramat

Geantwoord op

Nick Roggeman

snel netjes verpakt en correct afgeleverd

produkten zoals het op de site vermeld staat

Luc Quintelier

Product zoals beschreven

Snelle verzending

Elektramat BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Elektramat BE heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 17 januari 2022

Elektramat BE

Elektramat is dé elektrotechnische groothandel. Meer dan 400.000 producten. Laagste prijs. Snelle levering. Top service. Veilig betalen.

andre verhoest

fijne ervaring! vriendelijk!

levering goed verlopen i en ook al gemonteerd!

Nick De Rycke

Perfect

Snel

Tom R.

Groot gespecialiseerd assortiment. Prijs/kwaliteit is top. Snelle levering.

Elise Blomme

Super ervaring! Op feestdag besteld, de dag erna geleverd, fantastisch!

Correctheid en vlotheid

Francis (Privé)

Juiste snelle levering

Juiste levering

P. W.

Proficiat voor de professionaliteit!

Betrouwbaarheid

Alex

Sven

Snelle levering en probleem snel opgelost.

Vlotte communicatie en top service.

Ahmed Beya

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster