Dhr. Rifet Okic
- Aangekocht product
- Meerdere schoenen en accessoires
7,5
Ai, niet al te best
Zoals altijd top geholpen!
goed advies
Great experience
Aankoop via webshop
Prima om bij te bestellen
Nette service bij niche winkel voor hardlopers
Leveringen altijd netjes op tijd en verzorgd
Duidelijke website met veel extra informatie. Mooie schoenen kunnen bestellen. Snel geleverd.
Goede schoen voor een goede prijs
Producten zijn prima
Levering veels te laat
Goed en snelle levering
All4running verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
All4running heeft de volgende resultaten bereikt:
All4running
Langestraat 83
1811 JD Alkmaar
7,5
Ai, niet al te best
Zoals altijd top geholpen!
goed advies
Great experience