Bart van T
- Sterke punten
- Heldere productomschrijving, goed product en snelle verzending
- Verbeterpunten of tips
- nvt
- Aangekocht product
- LED-vest
Geen opmerkingen
prima schoenen, redelijk geprijst
Ok maar pakje kwam veel te laat en niet volgens info op website
Er wordt beloofd dat "Voor 17:00 besteld, morgen in huis". Ik heb op een donderdag om 14u besteld en de vroegste levering bleek achteraf pas op maandag. Mijn bestelling was voor de rest perfect in orde.
Jammer dat op de website vrijdag in huis en in werkelijkheid pas maandag. Na mijn wedstrijd van zondag.
Betrouwbaar geleverd
Tot nu toe matig tot redelijk, hoewel er ook naar DHL gekeken mag worden, maar DHL is de partner van All4Running.
Vlotte correcte service, altijd
Prettig goed assortiment
Prima ervaring - snelle levering
Goed vriendelijk
snel en correct
Top
All4running verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
All4running heeft de volgende resultaten bereikt:
All4running