Rene Vogel
- Sterke punten
- Betrouwbaar, strategisch en goede visie
- Verbeterpunten of tips
- geen
Afiliado a la marca de calidad Feedback Company¿Qué significa esto?
Fantastic service!
Recomendación
Ik heb ruim 10 jaar met een goed gevoel belegd bij IBeleggen/Bloei Vermogen. (ben helaas moeten stoppen i.v.m. beperkte beleggingshorizon). In die periode heb ik een uitstekend rendement gerealiseerd en sta dan ook nog steeds 100% achter de door hun gehanteerde beleggingsfilosofie. Ook ben ik zeer tevreden over het service niveau.
ruim voldoende
Recomendación
Uitstekende service en communicatie.
Eerlijk en transparant
Duidelijke informatie
Recomendación
Goede en eerlijke, realistische voorlichting en communicatie. Er worden geen gouden bergen beloofd, maar de rendementen stemmen desalniettemin altijd tot tevredenheid. Voorheen was mijn geld via een bekende grote bank belegd, maar het daar behaalde rendement was altijd lager dan dat bij iBeleggen/Bloei.
geen loze beloftes, goede voorlichting, betrouwbaar en snel
Uitstekend!
Uitstekend
Positief
Zeer Positief
Recomendación
No nonsense. Transparant em duidelijk. Realistische uitleg en dito invulling van de portefeuille tegen minimale kosten. Perfect voor de langere termijn, die bij beleggen hoort.
Zeer positief!
Bloei vermogen recopila reseñas de empresas que hay en Feedback Company. La empresa recopila opiniones independientes.
Bloei vermogen ha obtenido los siguientes resultados:
Para proporcionar una experiencia óptima a los clientes es fundamental escucharlos. Por eso, en Feedback Company medimos las experiencias constantemente y hacemos la pregunta correcta a la persona adecuada en el momento oportuno. Medir las experiencias es clave. Nuestras investigaciones se centran en Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company recopila comentarios con datos verificados de sus clientes. La empresa se opone a las reseñas falsas y comprueba el origen de las reseñas.Haga clic aquí para obtener más información sobre la política de reseñas de Feedback Company y cómo se crea la página de reseñas.
Afiliado a la marca de calidad Feedback Company¿Qué significa esto?
Fantastic service!
ruim voldoende
Recomendación
Uitstekende service en communicatie.
Eerlijk en transparant
Duidelijke informatie