9 /10

2706 reviewsWrite review

checkbox97% recommends Beestjeskwijt.nl!

Simon van Erp

StarStarStarStarStar

Supergoed geholpen. Veel kennis van zaken. Echte vakman. Ook zeer vriendelijk en doortastend.

Den Bosch

Jan

Prima en snel geholpen

Aadorp

Kersemakers

StarStarEmpty starEmpty starEmpty star

Ik had een wespennest. Na contact een afspraak gemaakt en gevraagd wat de kosten ongeveer zouden zijn. Dit zou tussen de 50 a 120 euro zijn na gelang de hoeveelheid product wat ze zouden gebruiken. De vakman kwam een dag later en deed voortreffelijk werk. Alleen de prijs was in eens 181,49. Ik verteld hem dat dat niet conform de afspraak was. Hij liet de factuur zien met product en arbeidsuur. Alleen het product zelf was al 99 euro. En natuurlijk alles zonder btw. Ik vind dat als je als particulier belt je ook particuliere prijzen moet krijgen. Ben blij dat de wespen weg zijn. Maar van dese prijzen schrok ik wel. Meerdere malen contact gezocht me zowel beestjes en ultra ongediertebestrijding. Maar dan hoor je niks helaas.

Ulestraten

Gerrie

Heel netjes alles goed uitgelegd vriendelijke man

0ss

Lies Sangers

StarStarStarStarStar

Binnen een half uur kwam Arnoud het wespennest bestrijden en kreeg ik te horen dat dit nest het grootste nest was wat hij in 2025 heeft moeten wegwerken.... Ik ben zo blij dat hij direct kon komen en ik beveel hem aan bij iedereen doe met ditzelfde probleem kampt.

Brigitte

StarStarStarStarStar

Snel telefonisch contact waarna via app de afspraak wordt bevestigd. Tevens krijg je garantie mocht het probleem na 1 week nog aanwezig zijn. Zeer tevreden over de snelle service.

Sappemeer

Kees van Rietschoten

Prima, maar 100 Euro voor 5 minuten 😢

Delfzijl

S. Tjoonk

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Er is iemand langs geweest voor een inspectie. Ik moest €75 betalen en als ik de offerte aannam werd de €75 in mindering gebracht. Dat is inmiddels een maand geleden. Ik heb ze 2 x gebeld om te vragen een offerte te maken, en nog niks gehoord . Toen nog gemaild dat ik er geen vertrouwen meer in had en ze het geld terug mochten boeken. Tot op heden nog niks gehoord. Een waardeloos bedrijf dat afspraken niet na komt.

Ruurlo

Wilma Bekmann

Keurig, fatsoenlijk, vriendelijk, kundig, betrouwbaar, snel

Hengelo Overijssel

Rob ter Hedde

StarStarStarStarStar

Top bedrijf en top service Niet zelf gaan klungelen met allerlei middeltjes, gewoon dit bedrijf inschakelen en je hebt heel snel resultaat.

Raalte

M.Oosterhof

StarStarStarStarStar

We hadden een wespennest op het dak en er kwamen veel wespen op de vliering en slaapkamer, we zouden logees krijgen waarvan 1 op de zolderkamer zou slapen, dus er was haast bij. Dus meteen 's ochtends gebeld en dezelfde dag nog geholpen door Arnoud Vreeman. Hij was heel vriendelijk en heeft voor ons een flink probleem snel en deskundig opgelost. Geen wesp meer gezien!!

Ten Broek

StarStarStarStarHalf star

Bijzonder vriendelijk en deskundig. Goede voorwaarden/garantie.

Deventer

Heel goed

Berghem

Familie Menkveld-Zwart

StarStarStarStarStar

Zeer vriendelijke contact aan de telefoon en de bestrijder bij ons thuis zeer vakkundig en vriendelijk. Prima geprijsd!

Goor

Published on

Beestjeskwijt.nl collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Beestjeskwijt.nl has achieved the following results:

• checkAverage score: 9/10
  • check2706 collected reviews
  • checkFirst review written on 10 March 2015

Beestjeskwijt.nl

Beestjes Kwijt is het netwerk van ongediertebestrijders in heel Nederland. Via ons komt u rechtstreeks in contact met de geselecteerde specialist in uw regio. Hij kan u van dienst zijn met bestrijding en preventie van ongedierte. Heeft het spoed? Onze bestrijders staan 24/7 voor u klaar.

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Simon van Erp

Raalte

M.Oosterhof

Ten Broek

StarStarStarStarHalf star

Bijzonder vriendelijk en deskundig. Goede voorwaarden/garantie.

Deventer

Vissers