9 /10

124 reviewsWrite review

checkbox98% recommends Keeping B.V.!

schildAffiliated with the Feedback Company quality markWhat does this mean?

Jeff

Fijne app met voldoende mogelijkheden binnen mijn bedrijf

Bram

Prima urenregistratie!

StarStarStarStarStar

Fijne app voor tijdregistratie. Ben ook erg blij met de nieuwe update!

zeer goed

SocialFind

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

ik weet niet wat ze met die belachelijke update hebben gedaan, maar alles behalve gebruiksvriendelijk. Wij zijn snel op zoek naar wat anders.

Answer Keeping B.V.

Goedemorgen, Bedankt voor je review. Zou je kunnen aangeven welke onderdelen je ontevreden over bent? Met vriendelijke groet, Team Keeping

Answered on

Rolectro

StarStarStarStarStar

Er blij met de nieuwe Darkmodus...!!!

SuusK. Transitiemanagement

StarStarStarStarHalf star

Al ruim 4,5 jaar gebruik ik Keeping om mijn uren bij te houden, sinds dat ik als zelfstandige werk doe ik dat. Ik kan niet meer zonder, het is een super fijne applicatie en eenvoudig in gebruik. Ik zou er nog meer uit kunnen halen maar ben nu al heel tevreden!

Sjoerd

StarStarStarHalf starEmpty star

Super app om je uren bij te houden, alleen jammer dat je niet standaard kan instellen dat een nieuwe handmatige registratie op vandaag is. Eerste registratie op een dag gaat altijd mis...

Prima en lekker duidelijk en simpel

Changemanager.nl

StarStarStarStarEmpty star

Graag ook veld voor kilometerregistratie. Werk is vaak uren + km. Dank alvast!

NJ Services+

StarStarStarStarHalf star

Fijne app waarmee ik duidelijk en gemakkelijk mijn uren kan registreren. Echter vind ik het zeer jammer dat de pauze tijden nog steeds apart moeten ingevuld worden via de browser versie. Dit vergt toch meer tijd terwijl dit toch makkelijk in de app zou moeten kunnen. Het lijkt mii ook zeer handig als er een km registratie ingevoerd kan worden, die je kan linken per klant en/of project. Dan heb je dit alles in een app en dan zou erg top zijn!

StarStarStarStarStar

Lekker simpel en overzichtelijk.

Propos Consultancy

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Na een proefperiode 1 dag te laat en de kosten worden in rekening gebracht, terwijl wij niet gekozen hebben voor dit bedrijf. Erg sneu!

Tibi-advies

StarStarStarStarStar

een heel erg gebruikers vriendelijke programma. zeer goede rapportage mogelijkheden en heel flexibel

Thuis

StarStarStarEmpty starEmpty star

Hallo Jullie app slaat steeds vast, erg irritant Je moet steeds de app resetten Kunnen jullie hier wat aan doen zou erg fijn zijn Ik gebruik de app alle heel lang. Ik hoop dat jullie er wat aan doen Gr Corné

Published on

Keeping B.V. collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Keeping B.V. has achieved the following results:

• checkAverage score: 9/10
  • check124 collected reviews
  • checkFirst review written on 13 March 2018

Keeping B.V.

Tijdmanagement is nu nog eenvoudiger met de gratis online urenregistratie app Keeping. Urenverantwoording, tijdregistratie en rapportage in één tool.

Hengelosestraat 86

7514 AK Enschede

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Jeff

Fijne app met voldoende mogelijkheden binnen mijn bedrijf

Bram

Prima urenregistratie!

StarStarStarStarStar

Fijne app voor tijdregistratie. Ben ook erg blij met de nieuwe update!

zeer goed

SocialFind

Answer Keeping B.V.

Answered on

Rolectro

StarStarStarStarStar

Er blij met de nieuwe Darkmodus...!!!

SuusK. Transitiemanagement

Sjoerd

StarStarStarHalf starEmpty star

Prima en lekker duidelijk en simpel

Changemanager.nl

StarStarStarStarEmpty star

Graag ook veld voor kilometerregistratie. Werk is vaak uren + km. Dank alvast!

NJ Services+

StarStarStarStarStar

Lekker simpel en overzichtelijk.

Propos Consultancy

Tibi-advies