9.6 /10

224 reviewsWrite review

checkbox99% recommends JVB Digital / OPPOstore / AVstyle!

Hoe beoordeelt u de informatie die op de website wordt gegeven? / How would you rate the information available on the website
Hoe beoordeelt u de snelheid van de levering door het bedrijf? / Delivery Speed
9.6/10
Hoe beoordeelt u de snelheid waarmee het bedrijf reageerde op uw vragen of contactverzoeken? / Response Time

Rob

StarStarStarStarStar

Ongelooflijk snelle levering en professionele bezorging tot aan de voordeur. Bij mijn volgende aankoop zal ik zeker deze leverancier opnieuw benaderen. Topshop !

Heeft u eerder bij dit bedrijf besteld? / Have you ordered from this company before?
Nee dit was de 1ste keer
Uitstekende service
Zou u in de toekomst opnieuw bij dit bedrijf bestellen?/ Would you consider ordering from this company again in the future?
Absoluut

Andrew McSkimming

StarStarStarStarStar

Very good. Have ordered from you twice and each time the service was very good. No complaints.

Yes. A few years ago, when I purchased a multizone Blu-Ray modification for my Oppo BDP-93EU player.
Yes - if I had an Oppo player that needed modification!
Pluspunten / Pros
Clear information and pricing.

Published on

I DON'T have a company, only for private.

StarStarStarStarStar

Geachte lezer, hierbij een kleine bijdrage hetgeen ik recent heb meegemaakt bij JVB Digital/OPPO store. Ik wilde een dure aankoop doen van € 1300,- en won dus, alleen maar informatie in en dit pakte zeer positief uit, nadat deze firma mij een mail terugstuurde. Hadden ze dat niet gedaan, dan had ik een apparaat gekocht, waar vanalles nog "bijgekocht" moest worden om het apparaat werkende te krijgen. Dit werd mij effe teveel van het goede en het bedrijf heeft mij dan ook behoedt voor een "teleurstellende" aankoop. Ook deze eerlijkheid wordt op prijs gesteld. Ik noem dat klantenbinding op een zuiver niveau. Groetjes van Gert B. Utrecht.

Heb niet besteld om teleurstelling te voorkomen.
Waarschijnlijk
Heeft u opmerkingen (of suggesties) over of voor dit bedrijf? Laat het hier weten / Do you have any comments or suggestions about this company? Feel free to share them here.
Dit was een eerlijke benadering van tekst en uitleg.

Hans Hubers

Goede en duidelijke afspraken betreffende levering

Ruime keus
R_volution one 8k

Answer JVB Digital / OPPOstore / AVstyle

Wat geweldig om te lezen – een 10/10 beoordeling, daar worden we blij van! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het is altijd ons doel om elke klant zo goed mogelijk te helpen, en het doet ons enorm goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Answered on

Theo Foekens

StarStarStarStarStar

Fantastisch, klant vriendelijk. Reageert snel. Betrouwbare service.

Helder en overzichtelijk.
Nee, jammergenoeg niet.
Subwoofers

Michel Jouveaux

StarStarStarStarStar

Excellent région free upgrade, easy to install and works flawlessly.

Clear and detailed.

Fast to respond, quick solution
SVS 3000 Micro Subwoofer

Matthijs M

StarStarStarStarStar

Prima service, volledige tevredenheid.

Ja. In verleden een Oppo Bluray speler. Ook destijds vlot geholpen en geleverd. Bij latere vragen of een klein probleem met de speler werd dit ook ter plekke snel opgenomen en afgehandeld.
Pluspunten / Pros
Vlot. Informatief. Punctueel. Duidelijk.
Zidoo 9x pro

SPANOS GEORGE

Positive

No
Specialization
Disc av

Eduard Stol

StarStarStarStarHalf star

Snelle levering van super kabels tegen zeer aantrekkelijke prijs!

Moi verzorgd en duidelijke informatie
SVS luidspreker kabel en interlinks

R. Sinnema

StarStarStarStarHalf star

Goed advies, snelle levering en nette communicatie.

Pluspunten / Pros
Duidelijke omschrijving producten, ervaringen van andere klanten worden beschreven, eenvoudig bestelproces.
PB-3000 en kabels

Soeniel

StarStarStarStarStar

Heel goed. Snelle en vooral goede levering. Contact met telefoon en mail verloopt ook fijn.

Pluspunten / Pros
Bevat de juiste informatie. Site is misschien gedateerd, omdat het niet fijn schaalt op de telefoon. Maar dat is zo te zien opgelost met de nieuwe site.
SVS PB1000Pro

Qtj sales

StarStarStarStarStar

Lang gezocht voor vele vragen nooit geen duidelijk antwoord gehad voorkom teleurstelling ga direct naar de juiste partij Jvbdigitaloppostoreavstyle

Yep
Duidelijkheid
Nog aan het denken om alles om te gooien

Ella de Waele

Zeer goed

Ja heb al meerdere dingen besteld
Pluspunten / Pros
Goede en eerlijke advies, houden je op de hoogte van de bestelling. Als je vragen hebt denken ze echt met je mee zonder je iets duurs aan te smeren
SVS SoundPath Ultra Bi-Wire Speaker Kabels

Published on

JVB Digital / OPPOstore / AVstyle collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

JVB Digital / OPPOstore / AVstyle has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.6/10
  • check224 collected reviews
  • checkFirst review written on 4 February 2016

JVB Digital / OPPOstore / AVstyle

JVB Digital, OPPOstore and AVstyle for MultiRegion + MultiZone Blu-ray Players like Reavon and Magnetar. R_volution mediaplayers and NAS. The VanityPRO audio extractor. Distributor of SVS speakers and subwoofers, ATI amplifiers and other brands.

JVB Digital / OPPOstore / AVstyle

Maten 51 (by appointment only)

3831 PJ Leusden

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Hoe beoordeelt u de snelheid van de levering door het bedrijf? / Delivery Speed

Rob

Nee dit was de 1ste keer
Uitstekende service
Absoluut

Andrew McSkimming

StarStarStarStarStar

Yes - if I had an Oppo player that needed modification!
Pluspunten / Pros
Clear information and pricing.

Published on

I DON'T have a company, only for private.

StarStarStarStarStar

Heb niet besteld om teleurstelling te voorkomen.
Waarschijnlijk
Dit was een eerlijke benadering van tekst en uitleg.

Hans Hubers

Goede en duidelijke afspraken betreffende levering

Ruime keus
R_volution one 8k

Answer JVB Digital / OPPOstore / AVstyle

Answered on

Theo Foekens

StarStarStarStarStar

Fantastisch, klant vriendelijk. Reageert snel. Betrouwbare service.

Helder en overzichtelijk.
Nee, jammergenoeg niet.
Subwoofers

Michel Jouveaux

StarStarStarStarStar

Excellent région free upgrade, easy to install and works flawlessly.

Clear and detailed.

Fast to respond, quick solution
SVS 3000 Micro Subwoofer

Matthijs M

StarStarStarStarStar

Prima service, volledige tevredenheid.

Pluspunten / Pros
Vlot. Informatief. Punctueel. Duidelijk.
Zidoo 9x pro

SPANOS GEORGE

Positive

No
Specialization
Disc av

Eduard Stol

StarStarStarStarHalf star

Snelle levering van super kabels tegen zeer aantrekkelijke prijs!

Moi verzorgd en duidelijke informatie
SVS luidspreker kabel en interlinks

R. Sinnema

StarStarStarStarHalf star

Goed advies, snelle levering en nette communicatie.

PB-3000 en kabels

• checkAverage score: 9.6/10
  • check224 collected reviews
  • checkFirst review written on 4 February 2016

JVB Digital / OPPOstore / AVstyle

Maten 51 (by appointment only)

3831 PJ Leusden

Reliable and transparent