Reviews

9.6 / 10
127 reviews
Write a review

100% of the customers recommend this company.

127 Reviews

Joost van Breemen

10/10

De heer Ron Priem, de makelaar van White Whale in Limburg, is een perfecte persoonlijkheid. Hij is innemend, correct, vertrouwenwekkend en zowel voor een koper als verkoper een perfecte bemiddelaar.... De heer Ron Priem, de makelaar van White Whale in Limburg, is een perfecte persoonlijkheid. Hij is innemend, correct, vertrouwenwekkend en zowel voor een koper als verkoper een perfecte bemiddelaar. Hij begeleidt de koper op een objectieve wijze door goed te luisteren en alle vragen correct te beantwoorden. Daarnaast heeft hij een enorme deskundigheid t.a.v. de watersport en schepen. Tevens handelt hij alle aspecten zowel voor de koper als de verkoper perfect af.


Meewind

9/10

Tr├Ęs positif


M.C.L. Oldenhof

10/10

Het was een wat minder courant (want hout epoxy) schip. De verkoop heeft aldus even geduurd. Ik wijt dat echter niet aan de inspanningen van Robert de Vries. Zeer tevreden.


J. Tilburg

10/10

Wij hebben recent een Bavaria gekocht. De makelaar van de verkopende partij was Enno Dijkstra van White Whale, Sneek. Enno regelde de verkoop/koop op een zeer zorgvuldige manier met oog voor de... Wij hebben recent een Bavaria gekocht. De makelaar van de verkopende partij was Enno Dijkstra van White Whale, Sneek. Enno regelde de verkoop/koop op een zeer zorgvuldige manier met oog voor de belangen van beide partijen. Daarbij regelde hij perfect wat was overeengekomen. Kortom een jachtmakelaar die staat voor zijn professie.


J.N. Poot

8/10

Fijn, soepel en professioneel proces


Ron M

10/10

Recently I have had my second yacht transaction experience with White Whale Yachtbrokers. Just like the first time, Guido was amazing and provided the utmost in recommendations, efficiency and... Recently I have had my second yacht transaction experience with White Whale Yachtbrokers. Just like the first time, Guido was amazing and provided the utmost in recommendations, efficiency and customer service.

Strengths of White Whale

The professionalism and efficiency displayed by Guido ensured the time lines were met.

Improvements or suggestions

The only way White Whale Yachtbrokers could improve would be to clone Guido and have 100 of him!

How did you find White Whale Yachtbrokers

online through Yachtworld.com


Derhore Dominiek

10/10

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe boot om de oude te vervangen zijn we in contact gekomen met Ron Priem van White Whale Yachtbrokers kantoor Limburg. Het inruilen van onze boot was niet... Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe boot om de oude te vervangen zijn we in contact gekomen met Ron Priem van White Whale Yachtbrokers kantoor Limburg. Het inruilen van onze boot was niet mogelijk voor de verkoper en dus stelde Ron voor om onze boot eerst te verkopen. Een correcte prijsstelling, een eerlijk verhaal, een mooie foto reportage en goede opvolging door Ron zorgde binnen een twee tal weken voor een bod. We hebben ook hulp gekregen om de boot om te varen naar het werf voor inspectie met als resultaat een snel en correct afgewerkte verkoop


Claude Olinger

9/10

In spring 2017 I asked Ron Priem to sell my Reline Classic. Right from the beginning I had a very good contact with Ron, he was really, really helpfull in all matters.

Strengths of White Whale

Many contacts on the market

Improvements or suggestions

na

How did you find White Whale Yachtbrokers

Reference by harbour people, then I met Ron who had a contact on a neighbouring boat.


William Blanckley

10/10

Perfect, trouble free, purchase.

Strengths of White Whale

Truthful, communicative representative throughout the transaction.

Improvements or suggestions

None

How did you find White Whale Yachtbrokers

Good to deal with.


R.C.Bogert, Lelystad

10/10

Correcte en duidelijke benadering, zowel richting verkoper als koper. Afspraken worden nagekomen. Goede bereikbaarheid, fysiek en telefonisch. Prettige betrokkenheid.