Reviews

9.6 / 10
127 reviews
Write a review

100% of the customers recommend this company.

127 Reviews

A.J. van Deelen

10/10

Van de eerste ontvangst op kantoor in Willemstad, tot de overdracht van mijn schip twee maanden (!) later verliepen contact, begeleiding en zorg voortreffelijk. Ben een volkomen tevreden klant! Ben... Van de eerste ontvangst op kantoor in Willemstad, tot de overdracht van mijn schip twee maanden (!) later verliepen contact, begeleiding en zorg voortreffelijk. Ben een volkomen tevreden klant! Ben heel blij met White Whale Willemstad in zee te zijn gegaan.


Jeroen Montauban

10/10

Dank zij White Whale Enkhuizen, Robert de Vries, is onze oude stalen s-spant sneller dan wij dachten verkocht. Zijn vakmanschap gaf ons veel vertrouwen in de goede afloop, ook toen de koper twijfelde.


Rob Overhaus

9/10

Ron Priem heeft onze boot niet verkocht omdat wij net op de valreep zelf een koper hadden gevonden nog voordat Ron de boot op de markt kon zetten .Ron heeft ons hier supper fijn en goed mee... Ron Priem heeft onze boot niet verkocht omdat wij net op de valreep zelf een koper hadden gevonden nog voordat Ron de boot op de markt kon zetten .Ron heeft ons hier supper fijn en goed mee geholpen .Bedankt hiervoor


Reinier

9/10

Onlangs een Kalik 33 gekocht bij White Whale Willemstad. Fijne begeleiding en heldere uitleg van Tim Grotendorst.


Roelof Tjabbes

10/10

WWY (Robert de Vries) heeft onze boot afgelopen zomer verkocht ivm vertrek naar het buitenland. Uitstekende service, prettige omgang en gedegen kennis van het schip. Hands-on benadering zonder... WWY (Robert de Vries) heeft onze boot afgelopen zomer verkocht ivm vertrek naar het buitenland. Uitstekende service, prettige omgang en gedegen kennis van het schip. Hands-on benadering zonder poeha. Heldere communicatie over bezichtigingen en tijdens het onderhandelingsproces. Voelde erg prettig en betrouwbaar.


R. Smith

10/10

Robert de Vries van White Whale Yachts heeft op een fantastische manier de verkoop van ons mooie schip verzorgd. Zijn enthousiasme en inzet, zoals bijvoorbeeld het snel even afspoelen van het schip... Robert de Vries van White Whale Yachts heeft op een fantastische manier de verkoop van ons mooie schip verzorgd. Zijn enthousiasme en inzet, zoals bijvoorbeeld het snel even afspoelen van het schip als er kijkers komen, hebben ervoor gezorgd dat ons schip snel verkocht werd. Tijdens de onderhandelingen handelt Robert doortastend zowel naar de koper als de verkoper. Wij kunnen White Whale Yachts en met name Robert de Vries van harte aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een schip. Robert, bedankt.


Rob Hoogstede

10/10

Afgezien dat mijn boot binnen een week verkocht was, wil ik Ron Priem van White Whale Limburg complimenteren met zijn deskundige begeleiding.
Geen wollige verhalen , maar een persoonlijke...
Afgezien dat mijn boot binnen een week verkocht was, wil ik Ron Priem van White Whale Limburg complimenteren met zijn deskundige begeleiding.
Geen wollige verhalen , maar een persoonlijke vriendelijke en zeer vakkundige hulp bij de verkoop.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Duidelijke afspraken en vooral afspraken punctueel nakomen.
Ron Bedankt.


Wiel en Marianne Aarts

10/10

Het hele traject van de verkoop van onze boot, van begin tot het einde super verlopen. Gevraagde prijs kunnen krijgen. Alle administratie perfect geregeld. Een 9,5 op een schaal van 10 !!!!!!!


p.maats

10/10

Zeer positieve ervaring
Binnen 4 weken was de koop rond en de koopsom ontvangen. Ik heb veel contact met de koper en wij beiden vonden het verkoopproces duidelijk en integer. Een aanrader. Zeer positieve ervaring
Binnen 4 weken was de koop rond en de koopsom ontvangen. Ik heb veel contact met de koper en wij beiden vonden het verkoopproces duidelijk en integer. Een aanrader.
Duidelijk is voor mij dat het "verkoopsteigertje van een makelaar" in deze tijden niet meer werkt.


Eric & Yvonne

9/10

Prima ervaringen met White Whale Limburg. Snel en duidelijk antwoord op alle vragen. Ron denkt met beide partijen mee en zorgt naast een juridisch sluitend verhaal voor een informeel contact tussen... Prima ervaringen met White Whale Limburg. Snel en duidelijk antwoord op alle vragen. Ron denkt met beide partijen mee en zorgt naast een juridisch sluitend verhaal voor een informeel contact tussen koper en verkoper. Boot is gezamenlijk naar de andere kant van het land gevaren en we hebben er goede vrienden bijgekregen.
Ga zo door.