Duidelijke website, veel keuze en zeer snelle levering in BelgiΓ«. Dinsdagnamiddag bestelling geplaatst en op donderdagmiddag reeds geleverd door PostNL.
Leuk website en lekker smaken verkrijgen.
Beste Krijgsman,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! π
Frisse groet,
Het...
Lost prima problemen op
Beste Annet,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! π
Tevreden groet,
Het team...
Eerste proefpakket besteld en de smaken bevallen me wel
Beste Miranda,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero...
Moeilijk te doseren
Beste Anneke,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. π
Vriendelijke...
Is wel goed. Had het opgezocht via internet. Wel zou het fijn zijn dat er ook grootverpakkingen van een paar smaken zouden zijn. Verpakkingsmateriaal is prima
Beste Rommy,
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. π
Vriendelijke...
Snelle levering en leuk dat je soms staaltjes krijgt, zo leer je smaken kennen die je normaal niet zou bestellen
Beste Nancy,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero π
Smaakvolle...
Top! Heerlijk product en super snel verzonden.
Beste Mika,
Frisse groet,