Reviews

9.4 / 10
1542 reviews
Write a review

99% of the customers recommend this company.

1542 Reviews

Legadex

9/10

Proactief, prettig, snel


Jan den Hartog van Jij en Wij

9/10

Ik heb de diensten van Flexas, als heel prettig en behulpzaam ervaren. Branko gaf het gevoel, goed te weten wat wij zochten en dacht van hier uit goed met ons mee. Wij zijn dan ook heel blij met het... Ik heb de diensten van Flexas, als heel prettig en behulpzaam ervaren. Branko gaf het gevoel, goed te weten wat wij zochten en dacht van hier uit goed met ons mee. Wij zijn dan ook heel blij met het uiteindelijke resultaat.


Havard Tangvik - Mid-Norway European Office

10/10

I had a very good experience with Flexas and Kaj Janssen particularly. He was efficient, kind and followed up promptly in a very professional and smooth manner. The service provided was excellent.


Bram

9/10

Top


Enterprise Ireland

10/10

Erg positief - zeer behulpzaam, snelle reactie. Je wordt als bedrijf volledig ontzorgd qua locatie selectie en planning van bezichtingen.


D4W

6/10

Contacten en snelheid prima. Aansluiting bij wensen/vragen minder.


Nick

10/10

Super!


ARTEQ B.V.

7/10

GOED


Cargo

10/10

Excellent from initial outreach to helping to find and secure an office space.


Irani Otten-Admiraal, eigenaar van Zinzijn

10/10

Heel blij was ik met de prettige ondersteuning van Kaj Jansen van Flexas. Ik had contact met hem opgenomen voor een andere lokatie dan ik uiteindelijk ga huren. Kaj nam alle tijd en noteerde een... Heel blij was ik met de prettige ondersteuning van Kaj Jansen van Flexas. Ik had contact met hem opgenomen voor een andere lokatie dan ik uiteindelijk ga huren. Kaj nam alle tijd en noteerde een aantal van mijn wensen. Toen ik de dag erna langs een opvallend gebouw in Zoetermeer reed, bedacht ik mij dat dat best een leuke lokatie zou zijn. Toeval wil dat Kaj precies dat gebouw mailde. Ik vond dat zo bijzonder. Mooie was dat Kaj ook direct die middag een afspraak wist te regelen voor mij. Ik ben enorm blij, want doordat ik overwacht uit mijn kantoor moest, was ik benieuwd hoe snel het in deze tijd van het jaar zou lukken iets anders te vinden. Dankzij Kaj is dat supersnel gegaan!