Reviews

9.2 / 10
7512 reviews
Write a review

98% of the customers recommend this company.

7512 Reviews

Monique

9/10

Prima


R Peters

8/10

Levering netjes optijd. Producten zijn tot nu toe altijd goed.


Monique

10/10

Hele leuke website, veel variatie, bestel hier altijd mijn bakspullen. Prijs is ook fantastisch veel leuke aanbiedingen altijd!


A. Minis

7/10

De online shop levert snel alleen is de tijd om je bestelling op te halen niet echt handig. Verder staat er de winkel in Wormer welke 24 uur open is maar dat is alleen een afhaalpunt. Als je zo als... De online shop levert snel alleen is de tijd om je bestelling op te halen niet echt handig. Verder staat er de winkel in Wormer welke 24 uur open is maar dat is alleen een afhaalpunt. Als je zo als ik in Alkmaar woont kun je de artikelen niet bekijken en bestel je hierdoor niet altijd de juiste artikelen. Dat vind ik heel jammer en dat zou ik graag veranderd zien. De winkels in Wormer en Haarlem zijn er tenslotte ook al niet meer.


Jo

10/10

Super veel keus en snelle levering


Blom leo

10/10

Moeilijk uitzoeken en terugvinden van alles


Corrie Schelling

10/10

Geweldige snelke levering en goede producten ik ben heel tevreden


M. Wezel

8/10

Altijd prima verzorgd


Lode

10/10

Perfecte service!


Daisy Veenendaal

10/10

Ik heb geen enkele klacht over dit bedrijf. Mijn bestelling is snel gegaan en heb alles mogen ontvangen. Ik ben zeer tevreden en als ik weer producten nodig heb zal ik ook zeer zeker weer via hier... Ik heb geen enkele klacht over dit bedrijf. Mijn bestelling is snel gegaan en heb alles mogen ontvangen. Ik ben zeer tevreden en als ik weer producten nodig heb zal ik ook zeer zeker weer via hier bestellen.