Stefan Nerinckx
Dure thuislevering betaald, maar niet gekregen. Voor een product van 11 euro heb ik 15 euro verzendkosten betaald voor een thuislevering (ik ben niet mobiel). Terwijl ik op het voorziene uur de bezorger sta op te wachten krijg ik de melding "Bezorging niet geluk, pakket gaat naar afhaalpunt". Die bezorger is gewoon niet komen opdagen, gevolg pakket terug naar sorteercentrum om daarna naar afhaalpunt te gaan = + 2 extra dagen levertermijn. Klantendienst Benen en post.NL konden niets voor mij doen, vinden dit blijkbaar normaal, ook weigeren ze een gedeeltelijke creditering omdat ik de betaalde thuislevering niet heb gekregen. Normaal biedt Post.NL het pakket een 2de keer thuis aan, maar ook dit is niet gebeurd. Ik mag wel het product terug naar Benen sturen maar dan betaal ik als klant de retourkosten. Hun producten zijn perfect, maar firma is totaal niet marktconform inzake hun online leveringsservice. Als de levering fout loopt is dit het probleem van de klant. Na 7 dagen was mijn product eindelijk beschikbaar in een afhaalpunt 5 km verderop. Niettegenstaande ik dus voor een thuislevering betaald heb, heb ik deze niet gekregen.
- Product of service:
- 2 bochten - Wavin Wafix + thuislevering