8.2 /10

20663 reviewsSchrijf review

checkbox83% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid

Zeer behulpzaam

Piet Steijn

Correct en snel afgehandeld

Julia 77

Ik ben tevreden hoe ik ben geholpen, en dat heeft grotendeels te maken met de jurist die naar mijn zaak heeft gekeken.

C brans

Ben naar tevredenheid geholpen .

SterSterSterSterLege ster

Prima, erg op efficiency gericht en daardoor is de vraag in hoeverre maximaal haalbare is behaald

Marv B

Een verzekering sluit je af in de hoop dat je hem nooit nodig hebt. Maar als dat wel zo is, wil je kunnen vertrouwen op een partij die doet wat ze belooft. Dat vertrouwen heb ik hier zeker ervaren. Het contact is prettig, vragen worden duidelijk beantwoord en je merkt dat er echt moeite wordt gedaan om je goed te helpen. Dat geeft rust en maakt voor mij het verschil. Bedankt voor alles en keep up the good work!

duidelijk

anonymous

Ik ben zeer goed geholpen door DAS.

S.w Hidma

Oplossingsgericht

collijn

Duidelijke uileg

anonymous

Ik ben tevreden over mijn telefonisch gesprek met dhr Hendriks en advies tips van Rikken.

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • check20663 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

Piet Steijn

Correct en snel afgehandeld

Julia 77

C brans

Ben naar tevredenheid geholpen .

Marv B

duidelijk

anonymous

Ik ben zeer goed geholpen door DAS.

S.w Hidma

Het zelde zo als ik al eerder heb heb genoemd