A.J.J. Buijsen
Goede en eerlijke voorlichting over de nieuwe Bosch vrijstaande vaatwasser die wij wilden kopen door de sympathieke verkoper. Aflevering binnen de beloofde week door kundige, meedenkende monteurs.
We hebben voorafgaand aan onze aankoop uitstekend advies gekregen van de medewerker.
We hadden onze televisie ter reparatie gebracht. Toen bleek dat hij niet meer gerepareerd kon worden, zijn we zeer snel op de hoogte gebracht door Expert en goed geholpen bij het kiezen van een nieuwe tv. Fijne winkel, top service.
Behulpzaam, vriendelijk
De plaatsing van de vaatwasser werd uitgevoerd door een hele aardige medewerker. Hij heeft alles netjes en goed gemonteerd en alle restafval en oude vaatwasser meegenomen. Van mij krijgt hij een duidelijke negen
De medewerker is zeer kundig, er wordt je niets opgedrongen.
Fijn geholpen door vriendelijke medewerkers met voldoende kennis.
Kundig en vriendelijk personeel. Zowel in de winkel als de monteur
Degelijk assortiment en goed advies, luisteren naar de klant.
Deskundig advies bij de aankoop van een stofzuiger. Thuisgekomen bleek echter de stand van de telescoopbuis niet te fixeren; de enthousiaste medewerker voorzag ons onmiddellijk van een ander (goed werkend) exemplaar. Professioneel opgelost!
Prima service voor asnkoop laten inmeten, daarna in de winkel efn mooie Bosch koelkast gekocht en meteen afspraak gemaakt deze te laten installeren. Keurig, op de afgesproken datum en tijd. En het inmeten was gratis bij onze aankoop inbegrepen.
Informatie voorziening prima. Levering was ook goed. Mooie aanbieding.
Wat een mooie koel vries no frost combinatie van LG deze werd perfect geleverd uitgepakt door de bezorgers van expert. Echt een aanrader. Deskundig met goede uitleg betreft de koelvries no frost combinatie.
Zeer prettig geholpen in de winkel en kwamen hun afspraken netjes op tijd na.
Alle medewerkers Iedereen is vriendelijk zowel telefonisch en ook behulpzaam in de winkel oké.
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
Behulpzaam, vriendelijk
De medewerker is zeer kundig, er wordt je niets opgedrongen.
Fijn geholpen door vriendelijke medewerkers met voldoende kennis.
Kundig en vriendelijk personeel. Zowel in de winkel als de monteur
Degelijk assortiment en goed advies, luisteren naar de klant.
Informatie voorziening prima. Levering was ook goed. Mooie aanbieding.
Zeer prettig geholpen in de winkel en kwamen hun afspraken netjes op tijd na.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt: