- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
99% beveelt Autoschade Herstel Groep aan!
Vriendelijke, flexiblele mensen.
Zeer tevreden. Voelde me echt klant en mijn complimenten aan het personeel. Dus een dikke 10
Heldere afspraken en communicatie. Prima service gericht.
Goede service, houden je op de hoogte in het proces, meedenkend
Van het eerste bezoek tot de aflevering na het herstel van de auto zeer correct en vakkundige behandeling. Helemaal top.
goede service en goede en snelle reparatie zeer vriendelijk personeel mooi en netjes bedrijf
Goede Service en de Autoschade is Uitstekend hersteld.
Snelle intake, goed geregeld met verzekering
Top Service! Na een flinke storm schade aan de auto, kon ik na een dag al terecht voor een schadeopname. Een week later stond de reparatie al ingepland. Bij het afleveren stond een luxe vervangende Tucson van misschien net een jaar al klaar, Ook al goed geregeld. Auto is heel netjes gerepareerd.
Heel goed. Ze zijn heel vriendelijk . Service is echt super. Ze hebben mijn auto heel mooi gemaakt. Ben er echt blij mee
zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!
Vakkundige reparatie. Goede informatie en het gebfuik van een leenauto.
Vriendelijke mensen en top werk
Eerlijke en goede communicatie en afspraken ook naar uw bedrijf toe gericht
Vriendelijk personeel. Vakkundig en hele snelle keurige afhandeling van de schade. Ze nemen alle rompslomp voor je uit handen.
Autoschade Herstel Groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Autoschade Herstel Groep
Keesomstraat 36
6716 AB Ede
Vriendelijke, flexiblele mensen.
Heldere afspraken en communicatie. Prima service gericht.
Goede service, houden je op de hoogte in het proces, meedenkend
Goede Service en de Autoschade is Uitstekend hersteld.
Snelle intake, goed geregeld met verzekering
zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!
Vakkundige reparatie. Goede informatie en het gebfuik van een leenauto.
Vriendelijke mensen en top werk
Eerlijke en goede communicatie en afspraken ook naar uw bedrijf toe gericht