Leonardus Eggink

Niet heel goed

Zo ver nog niet

R. A

Top!

Goede communicatie en behulpzaam.

Stephan Meeuwissen

StarStarStarStarHalf star

nieuwe kranen en badkamermeubel gekocht

Goede service en kennis

Waqas Azmat

StarStarStarEmpty starEmpty star

Goed product , vriendelijke levering, enkel was er een hoekje beetje afgebroken en een moer missend in de bevestiging stang voor de douchewand.

Snelle levering, beste prijzen in benelux

Answer Woon-discounter.nl

Bedankt voor uw positieve review en fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de levering. Jammer dat er een hoekje beschadigd was en dat er een moer bij de bevestigingsstang ontbreekt. We lossen dit uiteraard graag voor u op. We hebben u hierover al proberen te bereiken, maar nog geen reactie ontvangen. Wilt u contact met ons opnemen? Dan zorgen we zo snel mogelijk voor een passende oplossing.

Tarik Abdel

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Ik heb online een douchekop en een handdouche besteld, maar helaas valt de kwaliteit erg tegen. Hoewel de prijs laag was, ging ik ervan uit dat dit kwam doordat de artikelen in de aanbieding waren. De artikelen zien er in werkelijkheid heel anders en van veel mindere kwaliteit uit dan op de website. Bovendien blijkt het niet mogelijk te zijn om de artikelen terug te sturen. Voor mij is dit daarom helaas een miskoop: de artikelen zijn van onvoldoende kwaliteit en voor mij eigenlijk niet bruikbaar.

De bestelling is snel verzonden en snel geleverd.

Answer Woon-discounter.nl

Vervelend om te lezen dat de artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen. De producten horen uiteraard overeen te komen met de foto’s en omschrijving op onze website. Als u constateert dat dit niet het geval is, ontvangen we graag foto’s zodat we dit kunnen beoordelen en oplossen. Retourneren is mogelijk binnen de geldende retourtermijn. Dit geldt ook voor uw bestelling. We hebben u hierover al geprobeerd te bereiken, maar hebben helaas nog geen reactie ontvangen. Neemt u gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Richelle Lourier

Michel Arnoldussen

Zeer aangename samenwerking

Leveringstermijn

Published on

Woon-discounter.nl collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Woon-discounter.nl has achieved the following results:

• checkAverage score: 8.8/10
  • check2368 collected reviews
  • checkFirst review written on 7 November 2012

Spinveld 36

4815 HS Breda

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Leonardus Eggink

Niet heel goed

Zo ver nog niet

R. A

Top!

Goede communicatie en behulpzaam.

Stephan Meeuwissen

StarStarStarEmpty starEmpty star

Snelle levering, beste prijzen in benelux

Tarik Abdel

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

De bestelling is snel verzonden en snel geleverd.

Richelle Lourier

Zeer fijn!