Reviews

9.4 / 10
28 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit vertaling
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10

28 Reviews

Petra Spuijbroek

10/10

Zeer professionele en accurate vertaling! Zeer deskundige kennis van het juridisch vakjargon in de Engelse taal. Bijzonder goed geadviseerd. Kortom een buitengewoon goed vertaalbureau.


N.Schaap

10/10

Bereikbaar, professioneel, en snel. Goede website.


T. Strous

10/10

We hebben een prettige samenwerking met All-Round. Ze leveren snel en accuraat.


Alexander Singewald - SCG BV / www.privacy.nl

10/10

Regelmatig hebben wij Nederlandse juridische teksten die moeten worden omgezet naar het Engels en het Spaans. Wij krijgen vaak complimenten van onze buitenandse partners over de kwaliteit van de... Regelmatig hebben wij Nederlandse juridische teksten die moeten worden omgezet naar het Engels en het Spaans. Wij krijgen vaak complimenten van onze buitenandse partners over de kwaliteit van de vertaling door het gebruik van speciale uitdrukkingen etc in de tekst. Kwaliteit en snelheid zijn dit in orde!


anoniem

10/10

Deskundig en klantgericht vertaalbureau.


Th. Dekker

10/10

Professioneel, klantvriendelijk, prima vertaling


Anoniem

10/10

Goed en snel geholpen


RvdM

10/10

Ik kende All-Round al van het vorige notariskantoor waar ik werkte, daar lieten ze alles door All-Round vertalen. Nu gebruiken we hier ook alleen All-Round vanwege de goede vertalingen en de vlotte... Ik kende All-Round al van het vorige notariskantoor waar ik werkte, daar lieten ze alles door All-Round vertalen. Nu gebruiken we hier ook alleen All-Round vanwege de goede vertalingen en de vlotte service.


Anoniem

10/10

Snel, duidelijk en kwaliteit.


R.B. (notariskantoor)

10/10

Niet alleen waren de vertalingen perfect, dankzij jullie constructieve feedback konden wij ook onze Nederlandse modellen verbeteren. Jullie zijn echt All-Round!