Maria Konings

Van a tot z goed

Richard

StarStarStarStarStar

Groot assortiment, snel leverbaar en meedenkend personeel! Prijzen gewoon normaal, ze hebben eigen voorraad leuk geprijsd maar ook midden hoogsegment

Ranko Ivanovic

StarStarStarStarStar

Ik heb een bijzonder goede ervaring met Tegelmegashop, zowel op de locatie in Roermond als op de webshop. Ik kreeg deskundig advies en de levering verliep snel. Toen bleek dat ik onvoldoende tegels had besteld, werd ik dusdanig vriendelijk geholpen dat ik de aanvullende bestelling binnen enkele uren bij de groothandel kon halen, zodat de werkzaamheden weinig vertraging opliepen.

Sofie Vanhoutte

StarStarStarStarStar

Over de ganse lijn héél tevreden !

h bossen

StarStarStarStarHalf star

positief bij de bestelling was 1 artikel met een verkeerde kleurcode geleverd (kan gebeuren)en na een kort telefoontje werd de volgende dag met excuses het juiste artikel geleverd

Janssen

StarStarStarStarStar

Ik vond de site erg snel, goed door heen te klikken zonder te wachten. Daarnaast mooi assortiment

Jokes Reijgersberg

Goed, snelle levering

John C

Zeer tevreden

Thomas

Zeer goede ervaring

Roel

StarStarStarStarStar

Na meer dan een jaar ontdekt dat de installateur niet had opgemerkt dat er 2 kleine onderdelen ontbraken, waardoor met de Geberit blokjes verstoppingen optreden. Na kontakt werd er snel gereageerd en direct aangeboden een komplete nieuwe set te sturen. Dank voor deze adequate klantvriendelijke afhandeling. TOP.

Nico Dofferhoff

StarStarStarHalf starEmpty star

Bestelling prima en op tijd afgeleverd met complimenten voor de chauffeur.

Bart Jan Bakker

StarStarStarStarStar

Prima assortiment. Gemakkelijk bestellen en supersnelle levering.

Marlies Krist

In een woord, waar voor je geld

Samantha De Weerd

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Product niet geleverd

John

StarStarStarStarStar

Veel keuze en mooie showroom, goed geholpen en leveren binnen een week. Dik tevreden.

Published on

Tegelmegashop collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Tegelmegashop has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.1/10
  • check1601 collected reviews
  • checkFirst review written on 4 May 2016

Tegelmegashop

Tegelmegashop Met de showroom op een toplocatie in Roermond is Tegelmegashop één van de grootste tegelshowrooms in de regio. Met een enorm assortiment topmerken in alle kleuren, prijsklassen en maten beschikken we over werkelijk voor iedereen wat wils. Naast tegels kun je bij ons ook terecht voor sanitair.

Broekhin Noord 68

6042 EE Roermond

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Maria Konings

Van a tot z goed

Richard

Ranko Ivanovic

Sofie Vanhoutte

StarStarStarStarStar

Over de ganse lijn héél tevreden !

h bossen

Zeer goede ervaring

Roel

Nico Dofferhoff

StarStarStarHalf starEmpty star

Bestelling prima en op tijd afgeleverd met complimenten voor de chauffeur.

Bart Jan Bakker

StarStarStarStarStar

Prima assortiment. Gemakkelijk bestellen en supersnelle levering.

Marlies Krist

In een woord, waar voor je geld