S.A. Busker

StarStarStarStarHalf star

Hele fijne en betrouwbare specialisten, die met rust en beleid je helpen en stap voor stap alles uitleggen zodat je weet wat je kan verwachten. Dit is ontzettend fijn bij spanning of angst. Ik kom altijd graag terug.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Dank voor uw positieve review; wij waarderen dit zeer! Goed te lezen dat u onze dienstverlening als zo prettig ervaart.

Ron S.

StarStarStarStarStar

Een geweldige praktijk. Zowel de kennis, de ondersteuning, de zorg, de aandacht, de wachttijd, de vriendelijkheid!! Alles subliem!

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Ontzettend bedankt voor uw positieve review; wij waarderen dit zeer en het doet ons goed te lezen dat u onze dienstverlening als zo prettig ervaart!

StarStarStarStarHalf star

Nette praktijk die duidelijk is over de behandeling die ik kan krijgen en de kosten.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Dank voor uw positieve review; dit waarderen wij zeer! Deze review is anoniem ingevuld, dus helaas kan ik er nu niet voor zorgen dat u direct alsnog de kostenbegroting van ons ontvangt, maar als u hiervoor contact met ons op wilt nemen, dan kunnen wij u de begroting alsnog zo spoedig mogelijk doen toekomen. Excuses voor de vertraging.

Lotte gaat uitermate zorgvuldig te werk

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u zo tevreden bent over tandarts Lotte van Dijk!

Willem

StarStarStarStarEmpty star

Persoonsgerichte benadering. Behandelingen worden altijd goed en professioneel uitgevoerd. De praktijk werkt meestal heel goed op tijd; dus nauwelijks wachttijden.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Dank voor uw positieve review; wij waarderen dit zeer! Mogen wij zo vrij zijn om u te vragen om ook op Google een review te plaatsen? Dat kan via de volgende link; https://g.page/r/CUlf27pk3VATEBM/review

Patrick

StarStarStarStarHalf star

Het is er altijd ontzettend gezellig.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor uw positieve review en fijn te lezen dat u de dienstverlening en de sfeer binnen onze praktijk zo prettig ervaart!

StarStarStarStarStar

Ik kwam voor een second opinion. Tandarts heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Ik overweeg nu om naar deze praktijk over te stappen.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor deze positieve review; hier worden wij blij van! Goed te lezen dat u na uw eerste afspraak voor een second opinion zo'n prettig gevoel heeft gekregen bij onze dienstverlening en onze praktijk!

Tjark

StarStarStarStarStar

Heel blij met deze tandarts(praktijk). In alle opzichten.

Adequaat geholpen bij spoedgeval

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor deze positieve review! Fijn dat u onze dienstverlening als zo prettig ervaart!

StarStarStarStarHalf star

Goed. Wordt redelijk op tijd geholpen, prettige receptionisten, prettige, toegankelijke en vakbekwame tandarts.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor deze positieve review; fijn dat u onze dienstverlening als zo prettig ervaart!

StarStarStarStarStar

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. heldere en duidelijke communicatie.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor deze positieve review!

Familie Bijvoet

StarStarStarStarStar

Een warme en professionele omgeving! Wat zijn wij blij dat wij hier mogen komen! Wij gaan iig nooit meer weg!

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor deze positieve review! Wij worden hier blij van! Fijn te lezen dat u onze dienstverlening zo waardeert!

Larissa

StarStarStarStarEmpty star

Een fijne praktijk waar je vakkundig word geholpen, denken met je mee, kortom een praktijk die ik zal aanraden aan vrienden/familie.

Prettige sfeer en deskundige medewerkers

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor deze positieve review; goed te lezen dat u onze dienstverlening als zo prettig ervaart!

zeer goed

Answered on

Tandartspraktijk Het Oude Dorp collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Tandartspraktijk Het Oude Dorp has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.1/10
  • check611 collected reviews
  • checkFirst review written on 25 June 2025

Tandartspraktijk

Dorpsstraat vo Steenstraat 49

3732HJ De Bilt

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

passives30.330%
promoters67.868%

S.A. Busker

Ron S.

Lotte gaat uitermate zorgvuldig te werk

Willem

Patrick

StarStarStarStarHalf star

Het is er altijd ontzettend gezellig.

Tjark

StarStarStarStarStar

Heel blij met deze tandarts(praktijk). In alle opzichten.

Adequaat geholpen bij spoedgeval

StarStarStarStarStar

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. heldere en duidelijke communicatie.

Answer Tandartspraktijk Het Oude Dorp

Bedankt voor deze positieve review!

Familie Bijvoet

Larissa