V

StarStarStarStarHalf star

Het product werkt en is zoals aangegeven. Het was fijn geweest als er in de beschrijving stond wat voor materiaal het van gemaakt is, en eventuele voorzorgen. Aangezien het om glasvezel gaat is het fijn om dat van te voren te weten.

Lijm, koord, zelfplakkend koord

Ferry den engelsman

StarStarStarStarStar

Snelle levering, snel oppakken van mijn transport schade, direct nieuwe artikelen opgestuurd gekregen, top hoor

Jotel

Tytgat

Goeie kwaliteit

Vermiculiet plaat

Havet

StarStarStarStarStar

Oui très satisfait, tout était bien emballé et aucune casse au niveau des pierre

Pierres pour feu altex vision

Boerderijwinkel Valenkamp

StarStarStarStarHalf star

Geleverd zoals besteld, verder contact werd snel en netjes beantwoord.

Kachelpijp verbindingsstukken

Bruin

StarStarStarStarEmpty star

Zeer tevreden ,snelle reactie terug en verduidelijking over het product.

Filter

G.J.Batterink

StarStarStarStarEmpty star

Tevreden. Goede uitleg over wat ik nodig had.

Product of service:
Binnenwerk Wanders square 60 front.

Etikon

StarStarStarStarStar

Zeker!. Wij hebben een H2O Dik Geurts gekocht. Na telefonisch contact, ben ik heel goed en snel geholpen per mail.

H2O Dik Geurts en verloopstuk

Ed de Rooy

StarStarStarStarStar

Prima, zeer vlot en bestelling al na 2 dagen thuisbezorgd. In zeer duurzame verpakking. Is bewonderends waardig dat jullie dit op deze manier doen!

Product of service:
Chamotte stenen voor houtkachel.

Marc Andrieux

Très bon service Très satisfait

Vitre poele altech

Anton

StarStarStarStarHalf star

We hebben de pelletkachel in de showroom bekeken en daarna eenvoudig kunnen bestellen. Levering was snel!

Jotul pelletkachel

Published on

Stoveparts.nl collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Stoveparts.nl has achieved the following results:

• checkAverage score: 9/10
  • check2586 collected reviews
  • checkFirst review written on 26 January 2019

Stoveparts.nl

Het online adres met kennis over al uw houtkachel, cv-houtkachel, tuinhaard en rookkanaal wensen. Onze kennis en passie voor het product, gaat net even verder! Alle geleverde producten zijn van een goede kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in cv haarden: -Losse aansluit schema's voor cv-houtkachel en pelletkachels. -Losse aansluit appendages en materialen voor cv-houtkachels en pelletkachels. -Complete aansluit sets voor elke merk en model cv-houtkachel op de markt. -Complete aansluit sets voor buffer tanken en zonne-boilers. -Losse aansluit materialen voor buffer tanken en zonne-boilers. -Losse aansluit materialen voor cv-houtketels en cv-pelletsketels. Houtkachel & pelletkachel onderdelen en materialen: -Rvs houtkachel aansluitbuis enkelwandig en dubbelwandig. -Rvs pelletkachel aansluitbuis enkelwandig en dubbelwandig. -Tuinhaarden en tuinkachels. -Rookkanalen -Houtkachel en pelletkachel onderdelen. -Pakkingen, koord en glas -Onderhouds gereedschappen -Brandstoffen

Raadhuisstraat 100

1541 JE Koog aan de Zaan

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

V

Havet

Pierres pour feu altex vision

Boerderijwinkel Valenkamp

StarStarStarStarHalf star

Geleverd zoals besteld, verder contact werd snel en netjes beantwoord.

Kachelpijp verbindingsstukken

Bruin

StarStarStarStarEmpty star

Zeer tevreden ,snelle reactie terug en verduidelijking over het product.

Filter

G.J.Batterink

StarStarStarStarEmpty star

Tevreden. Goede uitleg over wat ik nodig had.

Product of service:
Binnenwerk Wanders square 60 front.

Etikon

H2O Dik Geurts en verloopstuk

Ed de Rooy

Product of service:
Chamotte stenen voor houtkachel.

Marc Andrieux

Ja