8.2/10

Westra

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Zogenaamd 24/7 bereikbaar, maar voor ons totaal onbereikbaar. Telefoon werd niet opgenomen, meerdere keren geprobeerd gedurende de dag.

Telefoon opnemen als eerste

Julian van der Molen

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Oplichters. Vragen 150 euro aanbetaling voor spoedklus, komen afspraak niet na, monteur bakt er niks van en vervolgens weigeren ze de aanbetaling terug te storten. Juridische stappen bij MyPOS en ACM zijn gestart. Blijf hier weg!

Samen naar een oplossing kijken, wel reageren, weten waar je het over hebt.
Tenminste wel een monteur gestuurd.
Autosleutel spoedklus

T vd Wiel

StarStarStarStarStar

Wij werden snel en vakkundig geholpen. Heel betrouwbare sloten reparateur die niets teveel of te weinig doet, maar jou echt helpt.

Denkt echt met ons mee. Maakt de klus heel zorgvuldig af Wij zijn heel blij.
Geen enkel verbeter. Heel fijne communicatie
Schuiflotjes en de sloten konden gerepareerd

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Ook ik zeg... niet doen. Slechte communicatie overall gezien, kan ik tot in detail op ingaan, maar was meer dan één ding. Ik wilde graag een offerte en had foto's van mijn slot meegestuurd in de mail. Op basis hiervan kon deze niet opgemaakt worden. Er zou kosteloos iemand langskomen. Desbetreffende slotenmaker heeft de foto zelf nooit gezien en dacht dat het slot direct vervangen moest worden. Kan na 2 seconden een offerte geven, wat dus wél via de mail had gekund. De hele dag app contact over het tijdstip van aankomst, vervolgens is hij hier 30 seconden binnen geweest. Monteur kan er niks aan doen, maar van hogerhand zeer slecht. Kies voor een ander bedrijf.

Offerte voor slot

Beek

StarStarStarStarEmpty star

Ben prima geholpen met een vastzittend driepuntsslot. Offerte van ontsluiting en monteren nieuw cilinderslot viel wel hoog uit. Ik heb geen vergelijking. Maar de communicatie met en service van monteur Abdel was prima. Probleem prima opgelost.

niet opvallend
nieuw cilinderslot

Francisca

StarStarStarStarStar

Binnen 2 dagen had ik al contact en ondanks de drukke vakantieperiode kwam Abdel gelijk langs. Omdat het dezelfde dag al kon, ik niet in de buurt woon, mijn moeder het eng vindt om vreemde mensen te ontvangen, stelde Abdel voor om te video bellen tijdens het bezoek. Hij heeft mijn moeder op haar gemak gesteld, geholpen en diverse cylinders geprobeerd wat voor mijn moeder het makkelijkste was. Abdel heeft engelen geduld, is enorm behulpzaam en denkt in oplossingen . Mijn moeder kan nu weer zelfstandig haar deur openmaken. Superservice!

Snel, oplossingsgericht, meedenkend en meelevend.
Sleutelmaker nodig? DRS bellen!
Cylinderslot

Lisa

Niet transparant

Communicatie is niet transparant. Er wordt niet overlegd, geen eerlijke mensen. Niet mee in zee gaan, gewoon een lokale slotenmaker benaderen!

W. Boom

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Ze moeten nog terugbellen.. echte 24/7 service..

Doe wat je zegt en bel terug. Wel opvallend dat de vrouwelijke stem van het antwoordapparaat als twee druppels lijkt op die van slotenservicesnel.nl…
Geen, ze bellen niet terug

RuKo

StarStarStarStarStar

Gewoon top, de service, bedrag, communicatie en afwerking.

Geen, gewoon perfect en duidelijke en nette afspraak ook gemaakt over de prijs.
Communicatie ging echt perfect met Jan Plas, nam echt de tijd om de sloten er perfect in te zetten en netjes af te werken.
Product of service:
Nieuwe anti trek sloten voor en achter.

T van Uden

StarStarEmpty starEmpty starEmpty star

Reactie en monteur prima, maar aan de telefoon zeggen tussen de 100 en 140 euro en je betaald uiteindelijk 162,50 omdat het ex btw bleek te zijn. Het was twee sec werk. Zeg duidelijk wat de tarieven zijn, en geen smoesjes achteraf als je een slot uitboord wat veel meer tijd kost is het 100,- en flippen 140,- Te makkelijk dit.

Duidelijke prijzen.
Snelle service
Deur flipperen

Appel

StarStarStarStarStar

Fantastisch snel gereageerd en twee nieuwe sloten geplaatst op dezelfde dag voor een zeer schappelijke prijs

Niks meer aan doen, dikke prima zo
Vriendelijke mensen en vlot geholpen
2 cilindersloten

StarHalf starEmpty starEmpty starEmpty star

Doet niet wat de klant vraagt. Opdringerig. Wil dingen verkopen die ik niet wil. Rekende € 199 voor nog geen uur werk....nadat het schaamrood was weggetrokken ging de prijs naar € 150. Oplichters.

alles

Frank Molenaar

StarStarStarStarEmpty star

Binnen 2 uur stond Rayen voor de deur en binnen 15 minuten was het slot van de achterdeur vervangen en kon ik mijn tuin weer in.

Snel.
Slot

CG

StarStarStarStarHalf star

Een afspraak gemaakt omdat de cilinders in 2 deuren niet meer goed werkte. Monteru Peter heeft voor tijdelijk de cilinders weer werkend gekregen. Via DRS keurige offerte via de mail ontvangen. Sloten via hun besteld, zijn er 2 weken later door de monteur ingezet. Sloten werken nu weer prima.

Goede monteur, nette offerte, snelle afspraak
Cilindersloten skg 2 keurmek

Brouwer

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Wel aanbetaald, nooit op komen dagen. Pas op!

Nooit zaken mee doen
Geen enkele. Allemaal slappe excuses. Komt gewoon niet en houdt het geld.
3 paar sloten vervangen

Published on

Slotenmaker DRS collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Slotenmaker DRS has achieved the following results:

• checkAverage score: 8/10
  • check147 collected reviews
  • checkFirst review written on 28 January 2017

Slotenmaker DRS

Slotproblemen? Neem direct contact op. Altijd eerst een vrijblijvende offerte en wij rekenen geen voorrijkosten. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. SlotenmakerDRS is uw specialist in hang & sluitwerk sinds 1979. Wij werken met eigen monteurs door heel Nederland. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij voor het schadevrij openen van uw deur. Ook voor het vervangen of het plaatsen van nieuwe sloten kunt u bij ons terecht.

Corkstraat 46

3047 AC Rotterdam

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

8.2/10

Westra

Telefoon opnemen als eerste

Julian van der Molen

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Samen naar een oplossing kijken, wel reageren, weten waar je het over hebt.
Tenminste wel een monteur gestuurd.
Autosleutel spoedklus

T vd Wiel

StarStarStarStarStar

Denkt echt met ons mee. Maakt de klus heel zorgvuldig af Wij zijn heel blij.
Geen enkel verbeter. Heel fijne communicatie
Schuiflotjes en de sloten konden gerepareerd

Offerte voor slot

Beek

niet opvallend
nieuw cilinderslot

Francisca

StarStarStarStarStar

Snel, oplossingsgericht, meedenkend en meelevend.
Sleutelmaker nodig? DRS bellen!
Cylinderslot

Lisa

Niet transparant

W. Boom

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Ze moeten nog terugbellen.. echte 24/7 service..

Geen, ze bellen niet terug

RuKo

StarStarStarStarStar

Gewoon top, de service, bedrag, communicatie en afwerking.

Geen, gewoon perfect en duidelijke en nette afspraak ook gemaakt over de prijs.
Product of service:
Nieuwe anti trek sloten voor en achter.

T van Uden

Goede monteur, nette offerte, snelle afspraak
Cilindersloten skg 2 keurmek

Brouwer

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Wel aanbetaald, nooit op komen dagen. Pas op!

Nooit zaken mee doen
Geen enkele. Allemaal slappe excuses. Komt gewoon niet en houdt het geld.
3 paar sloten vervangen

Slotenmaker DRS has achieved the following results: