jansen

Hele snelle levering en goed product

Joyce

Rene Maas

StarStarHalf starEmpty starEmpty star

Omschrijving op website staat houten plafonpbalk het schept o juiste verwachting het is gelamineerd mdf waar door de prijs aan de hoge kant is vind ik bevestiging beugel met M10 draad stuk is te kort ko den het nu alleen gebruiken zonder ring en dan is het nog net aan . Mvg Renë Maas

Answer Lichtcentrum Hengelo

Goedemiddag Rene, Wat vervelend dat u niet tevreden bent over het product. Op onze site staat duidelijk in de specificaties omschreven dat het inderdaad om een MDF balk gaat met houten structuur (MDF/Hout). De 'natuurlijk eiken' is de kleur. Aangezien dit van een interieurbouwer komt en dit bedrijf ze speciaal voor ons maakt, zit er natuurlijk een ander prijskaartje aan dan een klant en klare stalen balk. We hebben ze nu ook nog in de aanbieding! Uiteraard bent u niet verplicht om de balk te houden, en mag u hem altijd retour sturen. We zullen u het geld dan terug storten op de rekening. Wat betreft de M10 ophanging, hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen. Zo kan de monteur u telefonisch uitleggen hoe u deze het beste kunt gebruiken! Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice Lichtcentrum Hengelo

Answered on

Karlien De Prijck

StarStarStarStarHalf star

Superkwaliteit voor een mooie prijs, en de klantendienst reageert snel. Ook de levering werd netjes verzorgd.

Vos

StarStarStarStarStar

Heb lichtbalk zwart zonder gaten besteld. Deze was keurig ingepakt. Bedankt hiervoor! K.Vos

Ben

Prettige en behulpzame mensen in het oplossen van probleem

Christine van Uden

StarStarStarStarHalf star

Snelle levering, goede informatie aan de telefoon.

Jan Van der Pijl

StarStarStarStarStar

Goede prijs en snelle afhandeling. Weekend levert vertraging op bij PostNL die op maandag niet meer werken.

Karin De koen

StarStarStarStarStar

Hele fijne service doen echt een stapje extra om je te helpen hele fijne ervaring echt aan te bevelen

Rik Noppe

Margret Lenior

Snelle levering!

J.

StarStarStarStarStar

We hebben zeer goede ervaring met Lichtcentrum Hengelo. Zowel bij het uitzoeken van verlichting goed advies, als bij de montage, monteur is deskundig, heeft keurig werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden!

Lars van Oosterhout

StarStarStarHalf starEmpty star

Door het slechte weer (sneeuw) en een miscommunicatie vanuit beide partijen duurde het een tijdje voor de bestelling geleverd was. Dit is daarna door het bedrijf netjes afgehandeld

Frank Kuijpers

StarStarStarStarStar

Uitstekende service en respons!

Published on

Lichtcentrum Hengelo collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Lichtcentrum Hengelo has achieved the following results:

• checkAverage score: 8.8/10
  • check919 collected reviews
  • checkFirst review written on 23 May 2017

Lichtcentrum Hengelo

Lichtcentrum Hengelo is de grootste verlichtingsspeciaalzaak van Oost-Nederland met meer dan 2000m² aan verkoopoppervlakte. Daarom kunnen wij óók via onze webshop de kwaliteit en service bieden die u van ons als fysieke winkel gewend bent! We bestaan inmiddels meer dan 30 jaar en dat is ook de reden dat u bij ons aan het juiste adres bent voor al uw verlichting. Heeft u nog vragen of twijfelt u nog over een lamp? Aarzel niet en komt u langs voor vrijblijvend advies. De koffie staat ten aller tijde voor u klaar! Heeft u toch moeite met het uitzoeken van de juiste lamp in elk vertrek? Wij staan graag voor u klaar met het geven van lichtadvies. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Pasmaatweg 36

7556 PH Hengelo

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

jansen

Ben

Prettige en behulpzame mensen in het oplossen van probleem

Christine van Uden

StarStarStarStarHalf star

Snelle levering, goede informatie aan de telefoon.

Jan Van der Pijl

Lars van Oosterhout

StarStarStarHalf starEmpty star

Frank Kuijpers

StarStarStarStarStar

Uitstekende service en respons!

Lichtcentrum Hengelo has achieved the following results:

• checkAverage score: 8.8/10