Merette

Vatan Kliniek

Tevreden

Karin Lips

StarStarStarStarStar

Wij zijn ontzettend tevreden over deze telefoondienst. Bij afwezigheid nemen zij moeiteloos onze telefooncentrale over en beantwoorden gesprekken professioneel met onze bedrijfsnaam. Berichten worden netjes en duidelijk achtergelaten. Betrouwbaar, volledig ontzorgd, servicegericht en doen wat ze beloven! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader!

Answer Interswitch

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in onze dienstverlening! We doen iedere dag ons best om onze klanten professioneel en zorgeloos te ondersteunen, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.

Answered on

Geert Jan Slot

Werkt gewoon

Erik Slomp

StarStarStarHalf starEmpty star

Als aan de voorkant de zaken goed zijn ingeregeld dan is de opvolging naar tevredenheid

Voor de Hand

Telefoondienst

Vesting Finance

StarStarStarHalf starEmpty star

Dienstverlening wordt op dit moment als prettig ervaren.

Peter Koster

Wij zijn tevreden over de dienstverlening

Rob Harms

Dramatisch

CD

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Wij hebben zaken gedaan met dit bedrijf. Helaas vrijwel alleen maar slechte ervaringen opgedaan. Escalatie bij de directie heeft niets opgeleverd. Klacht na klacht is bij ons binnengekomen. 1 ster is nog teveel maar lager kon niet.

Edwin Grevink

StarStarStarStarHalf star

Doen wat ze beloven voor een prima bedrag.

Chris Bens, hub manager Boels Meerhout

de voorstelling van de werking ligt in lijn met afhandelingen, is zeer fijn

Jos Huibers

StarStarStarStarStar

Prettige samenwerking en heel professionele medewerkers, echt een goed visite kaartje aan de telefoon.

Published on

Interswitch collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Interswitch has achieved the following results:

• checkAverage score: 8.5/10
  • check32 collected reviews
  • checkFirst review written on 28 October 2020

Interswitch

Interswitch waarborgt sinds 1980 de telefonische bereikbaarheid voor tal van organisaties en instellingen. Wij zijn een van de eerste aanbieders van 24 uurs inbound callcenter diensten in Nederland. Onze dienstverlening staat voor professionaliteit en continuïteit met het accent op 24-uur service. Onze medewerkers presenteren zich naar uw relaties op een klantvriendelijke en professionele wijze. Gedegen, efficiënt en integer.

Poeldijkstraat 4

1059 VM Amsterdam

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Merette

Voor de Hand

Telefoondienst

Vesting Finance

StarStarStarHalf starEmpty star

Dienstverlening wordt op dit moment als prettig ervaren.

Peter Koster

Wij zijn tevreden over de dienstverlening

Rob Harms

Dramatisch

CD

Edwin Grevink

StarStarStarStarHalf star

Doen wat ze beloven voor een prima bedrag.

Chris Bens, hub manager Boels Meerhout

de voorstelling van de werking ligt in lijn met afhandelingen, is zeer fijn