Afhalen/bezorgen

Uitstekende service

Zeer goed geholpen

R. de Bokx

StarStarStarStarStar

Zeer prettige verkoopster was open en gaf een goed advies en zeer klant vriendelijk. De jonge bezorgers waren top netjes vriendelijk en hebben alles keurig in elkaar gezet. Wat ik persoonlijk een zeer grote plus vond dat er eerst netjes werd gevraagd of ik een enquête wilde invullen. Dat is bij andere bedrijven wel anders.

geen verbeterpunten
Toelichting eindoordeel
fijn bedrijf met goede service en goede klantvriendelijkheid.

Jenny

StarStarStarStarStar

Klantvriendelijkheid en nemen de tijd om goed te helpen.

I. Schreur

StarStarStarStarStar

Klant vriendelijk, duidelijk, komen afspraken na.

Toelichting eindoordeel
Aangenaam in omgang, geven je rustig de tijd niet opdringend, meedenkend, nette aflevering.

H van Sleen

StarStarStarStarStar

Wij hebben met heel veel plezier en zeker met goed opgeleid en zeer vriendelijk personeel fantastische mooie meubels uit gezocht.

Toelichting eindoordeel
Geweldige mooie winkel met heel veel keus, en zeker met personeel dat je goed kan adviseren.
zou het niet weten.

Alie Oosterhof

StarStarStarStarStar

Er wordt meegedacht, bezorging goed geregeld. Ben tevreden!

Heb geen opmerkingen

c.slag

goede service

houden zich aan de afspraken en levering

Jorn-Jan van de Bekd

Goede service

Mariska

StarStarStarStarEmpty star

Zeer klantvriendelijk en denken mee. Heel benaderbaar.

Toelichting eindoordeel
Dit keer was de aanschaf voor mijn moeder maar de volgende keer ben ik zelf de klant, een echte aanrader!
Jammer van het eerste bezorgingsmoment, deze ging zonder een belletje niet door, maar na contact werd er snel en vriendelijk geschakeld en opgelost.

Jan

StarStarStarStarEmpty star

Meedenken, producten uit verschillende winkels naast elkaar zetten, de tijd voor advies

Lange wachttijd en prijzig

Evie

Heel veel keuze

Ja
Op de nota stonden 2 meubels niet op. We zijn direct naar de winkel gegaan. De medewerkster die ons geholpen had, was toevallig aan het werk. Zij is en was heel vriendelijk. Ze vond het fijn dat we langs kwamen. Na een paar dagen de rest van de nota gekregen. Jammer dat daar verder geen excuus bij stond. Het was nl nogal een bedrag.

Dré

Goed advies voor ons gevraagde en gewenste eetkamer stoelen

Valerie

Deskundig advies op maat

Victor

Snelle en vriendelijke service

Toelichting eindoordeel
Met dank aan Harold vd Veen slapen we weer prima. Goede snelle service en ook op een drukke zaterdag alle tijd genomen om ons te helpen.

Wilfred

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Published on

Interieurwereld collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Interieurwereld has achieved the following results:

• checkAverage score: 8.8/10
  • check899 collected reviews
  • checkFirst review written on 16 February 2019

Interieurwereld

Interieurwereld is dé interieurspeciaalzaak in de driehoek Emmen, Assen, Zwolle. Je vindt bij ons alles op het gebied van wonen en interieur, voor iedere woonstijl en voor ieder budget. Van banken tot bedden, van accessoires tot raambekleding en vloeren. We zijn sterk in interieuradvies. Een kleine greep uit onze merken: Pronto Wonen (veel uit voorraad leverbaar!), XOOON, Henders en Hazel, Design on Stock, Feelings, VT-wonen, Pode, Leolux, Rolf Benz, Auping, Luxaflex.

Verlengde Industrieweg 9

7949 AL Rogat-Meppel

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Afhalen/bezorgen

Zeer goed geholpen

R. de Bokx

geen verbeterpunten
Toelichting eindoordeel
fijn bedrijf met goede service en goede klantvriendelijkheid.

Jenny

StarStarStarStarStar

Klantvriendelijkheid en nemen de tijd om goed te helpen.

I. Schreur

StarStarStarStarStar

Klant vriendelijk, duidelijk, komen afspraken na.

H van Sleen

zou het niet weten.

Alie Oosterhof

StarStarStarStarStar

Er wordt meegedacht, bezorging goed geregeld. Ben tevreden!

Heb geen opmerkingen

c.slag

goede service

houden zich aan de afspraken en levering

Jorn-Jan van de Bekd

Goede service

Mariska

StarStarStarStarEmpty star

Zeer klantvriendelijk en denken mee. Heel benaderbaar.

Jan

Lange wachttijd en prijzig