Ridie Holding

StarStarStarEmpty starEmpty star

Fortus maakt haar beloftes tot nu toe waar, met een grote kanttekening. Toen ik begin dit jaar op het punt stond mijn investering uit te breiden ben ik met Fortus in gesprek geraakt over de onderliggende zekerheden. Hier is voor de investeerder (in mei 2026) geen enkel inzicht in. Er is dus ook géén garantie dat deze zekerheden er zijn. Fortus heeft aangegeven hieraan te werken en een tussenoplossing voorgesteld maar 10 weken later en diverse pogingen van mijn kant helaas nog niets.

Realman BV's

StarStarStarStarHalf star

Samen met Fortus ontwikkelen we verschillende panden in Amsterdam. De samenwerking is zeer prettig en de snelheid is noemenswaardig. Eindelijk een partij die begrijpt wat ontwikkelen is en die graag meewerkt binnen haar financiele oplossingen. Zeker aan te raden.

hypotheken

Marc M

StarStarStarStarHalf star

Samenwerking bij Fortus is echt bovenverwachting. Betrouwbaar en correct. Zeker aan te raden

Investering

Geen bedrijf

Auto

Edwin Boon

Persoonlijk en gedreven

nog niet

Jaap

StarStarStarStarStar

Positieve indruk met eigenaren die goed benaderbaar zijn en open communiceren.

Nvt

Mirjam

StarStarStarStarStar

Direct vanaf de start uitstekende ervaringen met Fortus! De website is gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide informatie over verschillende investeringsmogelijkheden. Esther Dekker heeft aan mij op een prettige manier duidelijke uitleg gegeven over elke stap in het proces. De klantenservice is uitstekend; ze reageren snel en geven direct deskundig advies. Fortus biedt ook regelmatige updates over de prestaties van mijn investeringen, waardoor ik altijd goed op de hoogte ben. Het is duidelijk dat Fortus zich sterk inzet voor het succes van hun klanten. Ik kan dit platform van harte aanbevelen aan andere investeerders!

investering

Ben

Heel blij mee

Fonds

Fleur

StarStarStarStarStar

Ik heb een fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ze zijn erg kundig en behulpzaam.

Peter Langedijk

StarStarStarStarStar

Professioneel bedrijf die graag denkt in mogelijkheden.

Advisering

Maarten

Super bedrijf, heel fijn om mee samen te werken

Doxa

Goede communicatie, professioneel! Blij mee

Investering vastgoed

Marc de Baan

StarStarStarStarStar

Ik heb een half jaar geleden geïnvesteerd. Communicatie verloopt soepel en rendement ook :)

Narisha Jarbandhan

Fijn contact en altijd antwoord op al mijn vragen

TMG Luijten Holding BV

Belegger

Belegging gedaan met Fortus

Published on

Fortus collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Fortus has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.7/10
  • check46 collected reviews
  • checkFirst review written on 27 June 2024

Fortus

Fortus is opgericht door drie vastgoedondernemers: Edwin de Pijper, Olivier Karg, en Drs. Esther Dekker. Ieder brengt een unieke expertise binnen het spectrum van vastgoed, van project-evaluatie tot winstgevendheid en naleving van wet- en regelgeving. Deze complementaire vaardigheden stellen hen gezamenlijk in staat om een juiste beoordeling te geven van de potentie van vastgoedprojecten.

Rivium Boulevard 22

2909LK Capelle aan den Ijssel

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Ridie Holding

Persoonlijk en gedreven

nog niet

Jaap

StarStarStarStarStar

Positieve indruk met eigenaren die goed benaderbaar zijn en open communiceren.

Nvt

Fonds

Fleur

Peter Langedijk

StarStarStarStarStar

Professioneel bedrijf die graag denkt in mogelijkheden.

Advisering

Maarten