Communicatie

Super

VV Foreholte

uitstekend

StarStarStarStarStar

Wij hebben afgelopen weekend 38 fietsen gehuurd.

Aad van Groningen

StarStarStarStarStar

2 weken FIETSEN ca. 50 fietsen gehuurd voor de Olympische zwemploeg van Australië, tijdens hun laatste voorbereiding in Eindhoven voor hun vertrek op 19 juli naar de WK in Boedapest. De Aussies kunnen niet erg goed fietsen (het isdaar niet gebruikelijk en gevaarlijk) maar op deze makkelijke fietsen van zeer gedoe kwaliteit verliep het uitstekend! Brengen en ophalen was een TOP service en klant vriendelijk personeel. Mijn advies : TOP organisatie, DOEN!

fietsen gehuurd voor gasten

Ckv VALTO

Perfect

Michel Rutten | BuroEvent evenementen organisatiebureau

Zeer prettig!

Refresco

StarStarStarStarStar

Als bedrijf hebben wij een zeer goede ervaring gehad met Ben Mey Tweewielers. Wij hadden 10 tandemfietsen gehuurd inclusief helmen. Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Heel goed

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en zeilen

Super!

StarStarStarStarStar

ik heb naar alle tevredenheid een zeer groot aantal fietsen gehuurd op 23 januari.

Een heel goed bedrijf met vriendelijk personeel

StarStarStarStarEmpty star

Is ons prima bevallen. Snelle reactie, flexibele instelling, correcte levering.

Published on

Fietsverhuur.nl collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Fietsverhuur.nl has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.4/10
  • check90 collected reviews
  • checkFirst review written on 10 February 2015

Fietsverhuur.nl

Fietsverhuur.nl levert dagelijks aan bedrijven, organisatiebureaus en overheids- en onderwijsinstellingen. Wij regelen het vervoer op maat, zodat u uw fietstocht kunt starten en eindigen waar U maar wilt. Fietsverhuur.nl levert huurfietsen in de hele Benelux en Duitsland.

Postbus 58

6573 ZH Beek-Nijmegen

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Communicatie

Super

VV Foreholte

uitstekend

StarStarStarStarStar

Wij hebben afgelopen weekend 38 fietsen gehuurd.

Aad van Groningen

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en zeilen

Super!

Een heel goed bedrijf met vriendelijk personeel

StarStarStarStarEmpty star

Is ons prima bevallen. Snelle reactie, flexibele instelling, correcte levering.

Fietsverhuur.nl has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.4/10