Staes Michel

StarStarStarHalf starEmpty star

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de mooie beoordeling.

StarStarEmpty starEmpty starEmpty star

Eerder teleurstellend

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dank voor je bericht. Vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent. Mogen we vragen waarin?

Biancav

Top

Answer e-Carnavalskleding.nl

Beste Bianca, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en de 10! 🌟 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen én dat je ons aanbeveelt. Daar zijn we erg blij mee! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met feestelijke groet, Team e-Carnavalskleding.nl

Annelies

StarStarStarStarHalf star

Top! Had een outfit nodig voor K3 Originals en daarvoor was het roze Oktoberfest kleedje ideaal! Verzendt snel, goede kwaliteit/prijsverhouding.

Answer e-Carnavalskleding.nl

Leuk dat je een beoordeling geplaatst hebt. Veel plezier met je aankoop.

Rianne Hendriks

StarStarStarStarStar

Zeer snelle levering. Ziet er exact hetzelfde uit als op het plaatje. Zeer nette prijs. Heb het nog niet aan gehad omdat het feest pas over 1 week is. Ben benieuwd naar de reacties

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dank voor de leuke beoordeling.

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Bestelling geplaatst en betaald, maar helaas nooit iets ontvangen. De vervoerder zegt te hebben afgeleverd maar op de camerabeelden is er niemand geweest. Helaas is er met e-carnavalskleding.nl geen passende oplossing te vinden dan te wachten op het onderzoek resultaat met de vervoerder. Op een compensatie of (deels) gratis nieuwe levering, zodat we kleding voor ons feestje hebben wordt niet gereageerd. Tenzij we een volledige nieuwe bestelling met bijbehorende betaling plaatsen op hun website... Helaas 80 euro kwijt tenzij er nog wat uit het onderzoek komt .. Voor mij een reden hier niet meer te bestellen!

Answer e-Carnavalskleding.nl

Je hebt neerzettoestemming gegeven bij de vervoerder, dan ga je een bepaald risico aan omdat dit geheel op eigen verantwoording is. Ondanks dat hebben we toch een onderzoek ingesteld bij de vervoerder voor je, dit onderzoek zullen we af moeten wachten voordat we iets voor je kunnen betekenen. We hebben je voorgesteld om de bestelling opnieuw te plaatsen zodat je de bestelde items tijdig in huis zou hebben. Mocht het andere pakket boven water komen mag je het op onze kosten retourneren.

Paula Seffelaar

StarStarStarStarHalf star

Super snel geleverd. Zeer tevreden over de producten. En niet duur.

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de leuke beoordeling. Wellicht tot een volgende keer.

Daniëlla van Beers

Geweldig ga zeker in de toekomst meer bestellen hier

Answer e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de de mooie beoordeling.

Jes

Pak is precies als de foto, binnen 1 dag in huis

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de leuke beoordeling.

Helma

Super mooie producten Snelle levering

Answer e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.

Renate

StarStarStarStarStar

Snelle verzending, waardoor mijn dochter last minute toch nog in een leuke outfit mee kon doen aan de bonte avond van de muziekvereniging. Helemaal top!! 😃👍🏼

Answer e-Carnavalskleding.nl

Super dat je zo tevreden bent over de levering en dat je dochter een leuke avond heeft mogen hebben, dat vinden we fijn om te horen, Dankjewel voor deze mooie beoordeling.

Mieke

StarStarStarStarStar

Wanneer je spreekt over goede communicatie en betrouwbaarheid, dan spreek je over carnavalkleding.nl Ik had een probleempje met de timing van de bestelling. Mijn mail werd zeer snel beantwoord met een geweldige oplossing. Binnen de kortste tijd is alles netjes afgehandeld en kan ik uitkijken naar de mooie accessoires die ik bestelde voor mijn kids Een dikke merci aan Marie-Jose!

Answer e-Carnavalskleding.nl

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze communicatie en service zo positief hebt ervaren. We doen ons best om altijd snel mee te denken met onze klanten, dus het is leuk om te lezen dat dit ook zo is overgekomen. We geven je compliment natuurlijk ook door aan Marie-Jose, daar zal ze zeker blij mee zijn! Veel plezier met de accessoires voor je kids en alvast een heel mooi feest gewenst! 🎉

Nick

StarStarStarEmpty starEmpty star

Oorspronkelijk een aanvaring met het retourbeleid, maar na telefonisch contact op te hebben genomen, hebben ze initiatief getoond, het probleem opgelost en mijn aankoopbedrag aangeboden ter restitutie. Ik heb hier zelf wel actie voor moeten ondernemen, maar uiteindelijk blij dat het is opgelost.

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de feedback.

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

hebiets bestelt betaald maar nets ontvangen

Answer e-Carnavalskleding.nl

Vervelend om te lezen dat er iets niet goed gaat met je bestelling. Wij hebben het nagekeken wat er mis is gegaan met deze bestelling. Door een fout in het adres is dit pakket door de vervoerder retour afzender gestuurd. Zodra wij dit pakket binnen hebben zullen wij de bestelling als retour verwerken en boeken wij je het aankoopbedrag terug.

StarStarStarStarEmpty star

Mede dankzij deze mooie pakken voor een leuk prijsje de eerste prijs voor best verkleed gewonnen bij de dames avond.

Answer e-Carnavalskleding.nl

Beste klant, Wat geweldig om te lezen dat jullie de eerste prijs hebben gewonnen tijdens de damesavond. Gefeliciteerd. Super dat onze pakken daar een bijdrage aan hebben mogen leveren en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt voor je leuke review en graag tot een volgend feestje. Met feestelijke groet, Team e-Carnavalskleding.nl 🎉

Answered on

e-Carnavalskleding.nl collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

e-Carnavalskleding.nl has achieved the following results:

• checkAverage score: 8.7/10
  • check1258 collected reviews
  • checkFirst review written on 11 March 2021

e-Carnavalskleding.nl

Als u op zoek bent naar carnaval kostuums of andere feestkleding, bent u bij e-Carnavalskleding.nl aan het goede adres. Wij bieden u een ruim assortiment. Alle kleding is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame stoffen. Wij verkopen niet alleen dames carnavalskleding en heren carnavalskleding, maar ook voor baby’s en kinderen carnavalskleding.

Winkelveldstraat 20

5916NX Venlo

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Staes Michel

StarStarStarHalf starEmpty star

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de mooie beoordeling.

StarStarEmpty starEmpty starEmpty star

Eerder teleurstellend

Biancav

Top

Annelies

Answer e-Carnavalskleding.nl

Leuk dat je een beoordeling geplaatst hebt. Veel plezier met je aankoop.

Rianne Hendriks

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dank voor de leuke beoordeling.

Half starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Paula Seffelaar

StarStarStarStarHalf star

Super snel geleverd. Zeer tevreden over de producten. En niet duur.

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de leuke beoordeling. Wellicht tot een volgende keer.

Daniëlla van Beers

Geweldig ga zeker in de toekomst meer bestellen hier

Answer e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de de mooie beoordeling.

Jes

Pak is precies als de foto, binnen 1 dag in huis

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de leuke beoordeling.

Helma

Super mooie producten Snelle levering

Answer e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.

Renate

Mieke

Nick

StarStarStarEmpty starEmpty star

Answer e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de feedback.

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

hebiets bestelt betaald maar nets ontvangen