Kine Vande Moortel

Correcte afhandeling

Duidelijke site
Communicatie start verzending. Was mss omdat het buitenland was maar ik had de indruk dat de kleine vertraging in het bedrijf zat.

David Lohuis

StarStarEmpty starEmpty starEmpty star

Moeilijk dit nu te doen. Gezien ik nog niets heb ontvangen. 8 August bericht dat het is verzonden. Geen Track en Trace omdat het waarschijnlijk briefpost is. Daarna niets gezien of gehoord. Hopelijk krijg ik het deze week.

Product goed omschreven
Misschien verwachte levertijd erbij vermelden

Kooijman

StarStarStarStarEmpty star

Snel
De prijs was te hoog niet de juiste info over het materiaal gebruikt deze was te hard.

J de Kruijf

StarStarStarStarStar

Ben er voor de 2e keer. Hele fijne producten!

Prachtig product, niet verkrijgbaar in kookwinkel

peggy spreeuwenberg

goede service en duidelijke website

goede prijs

F.H. van Bergen

StarStarStarStarStar

Ruime keus. Goede communicatie. Het bestelde product was niet meer beschikbaar, maar er werd een goed alternatief aangeboden. De levering was adequaat.

Niet leverbare producten op de website aangeven.
Ruime keus, goede communicatie.

Anneke

StarStarStarStarStar

Goede service. Een probleem rondom levering werd direct opgelost. Product bevalt goed

Snelle response

Alexandro

goed

x
goed bedrijf

Silvia

BijzonderHandig om een extraatje te verdienen aan verzendkosten

Oval 8 spalk werkt
Ik vind €6,95 verzendkosten rekenen en dan de spalkjes in een envelop stoppen en frankeren voor €1,40 niet netjes.

HH V

StarStarEmpty starEmpty starEmpty star

De drinkblikopeners zijn aangekomen. Op de foto op de site staat bij bestelnummer BR3311 een witte én een rode opener. Juist om die combinatie kocht ik het product om de rode te geven aan mijn zeer slecht ziende broer. Een rode valt op in de keukenlade. Ik ontving helaas 2 witte in de verpakking. Om anderen deze teleurstelling te besparen, raad ik u aan dit te veranderen op uw site.

zie hierboven
Netjes bezorgd

Krijgsman

Een maand gewacht op de handige tools

Weet ik nog niet
Informatie sturen als je zelf de tools nog moet gaan bestellen

P.Touw

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Heel snelbezorgd.Maar helaas was er 2 stuks lam!

Eerst alles controleren voor verzending !!
Snel bezorgd

Corinta. Buis

StarStarStarStarStar

We waren de Heidibeker kwijt het juiste hulpmiddel om onze zoon, die geboren is met een defecte schildkliertransporter drinken te geven. We waren blij dat wij de heidiebeker bij bijzonder handig konden kopen. Zo konden wij onze zoon weer drinken geven.

Duidelijkheid mogelijkheden van verzending van product.
Ik heb een e-mail gestuurd,met het bericht Graag verzenden naar Bunderbos 104 in Hoofddorp. Kreeg bericht dat ik dan de verzendkosten moest betalenvan de factuur die zei mee stuurde met de beker.

Ton Huurman

prima product en snelle levering

duidelijk website
diameter schroef of boutgaten vermelden

Legeland

Zeer positief

Communicatie en opvolgen gedane beloftes

Published on

BijzonderHandig collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

BijzonderHandig has achieved the following results:

• checkAverage score: 9/10
  • check1350 collected reviews
  • checkFirst review written on 12 October 2013

BijzonderHandig

Bijzonder Handig streeft ernaar de kwaliteit van leven te verhogen. Vanuit de ergotherapie hebben wij veel ervaring met handige producten/ medische hulpmiddelen die de dagelijkse activiteiten eenvoudiger kunnen maken.

Hagemuntweg 37

4879 NM Etten-Leur

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Kine Vande Moortel

StarStarStarStarEmpty star

Snel

J de Kruijf

StarStarStarStarStar

Ben er voor de 2e keer. Hele fijne producten!

Prachtig product, niet verkrijgbaar in kookwinkel

peggy spreeuwenberg

goede service en duidelijke website

goede prijs

F.H. van Bergen

StarStarStarStarStar

Niet leverbare producten op de website aangeven.
Ruime keus, goede communicatie.

Anneke

Weet ik nog niet
Informatie sturen als je zelf de tools nog moet gaan bestellen

P.Touw

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Heel snelbezorgd.Maar helaas was er 2 stuks lam!

Eerst alles controleren voor verzending !!
Snel bezorgd

Corinta. Buis

StarStarStarStarStar

Duidelijkheid mogelijkheden van verzending van product.

Ton Huurman

prima product en snelle levering