Algemeen
9.6/10
Reparatie

Joanneke

StarStarStarStarHalf star

Vriendelijk, eerlijk advies, goede prijs en super goed resultaat. iPhone 13 mini heeft een nieuwe lens en batterij en kan hopelijk weer een poos mee.

Wietze

StarStarStarStarStar

Hier inmiddels voor de tweede keer geweest, na een eerdere scherm vervanging nu voor een nieuwe originele iPhone batterij. Vanaf het eerste contact direct een goed en prettig gevoel. Gezellig in omgang, beschikkend over de juiste kennis en je kan snel terecht. Kortom, mijn vaste plek voor toekomstige problemen rondom mijn digitale middelen. Zeker een aanrader.

jwv

StarStarStarStarStar

Voor de 1e keer bij dit bedrijf geweest met een pc probleem. De aanwezige heer heeft mijn verhaal even aangehoord en toen even met me meegekeken en vervolgens prima geholpen en het probleem opgelost. Echt TOP service.

Bianca van Houten

StarStarStarStarStar

Heel tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik had zelf wat onhandige handelingen gedaan en moest een paar keer terug voor het laten installeren en ondersteunen van mijn IPad. Ze hebben echt engelen geduld. En blijven me helpen. Geweldig!!!

Sjoukje Bruining

StarStarStarStarStar

Zeer klantvriendelijk, goede communicatie en eerlijk advies.

Abe

Super

Praktijk Acipunctuur Drachten

Snel en professionele hulp bij het repareren van mijn pc

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u onze snelle en professionele service waardeert.

N.A. Halma-de Hoop

StarStarStarStarEmpty star

Deskundige en duidelijke uitleg gekregen. We werden vriendelijk tewoord gestaan.

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke uitleg en de vriendelijke service.

Jewel Line Beheer BV

Super!

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Saako de Boer / inzet.nl

Uitstekend

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!

Annie

Prima service, goede communicatieve

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie. Graag tot een volgende keer!

Wim Engelbart

Keurig en netjes geholpen. Snel gerepareerd

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze service en de snelle reparatie waardeert. Graag tot een volgende keer!

Martine Van Der Valk

Fantastisch en snel geregeld allemaal

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens en snel is geregeld. Graag tot een volgende keer!

H Haan

StarStarStarStarStar

Prima service, snelle afhandeling, vriendelijk personeel!

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u onze service, snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers waardeert. Graag tot een volgende keer!

Foppe de Haan

Attent , goede uitleg en vriendelijk

Answer Bereikbaar

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Wat fijn dat u zich goed geholpen voelde en tevreden bent over de uitleg en service. Graag tot ziens!

Answered on

Bereikbaar collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Bereikbaar has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.5/10
  • check395 collected reviews
  • checkFirst review written on 19 April 2016

Bereikbaar

Zoekt u een professioneel, service gericht bedrijf voor uw smartphone, tablet, laptop of computer reparatie? Ervaar onze super snelle service met 1 jaar garantie"

K R Poststraat 1 G

8441EL Heerenveen

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Algemeen

jwv

Bianca van Houten

Sjoukje Bruining

StarStarStarStarStar

Zeer klantvriendelijk, goede communicatie en eerlijk advies.

Abe

StarStarStarStarEmpty star

Jewel Line Beheer BV

Super!

Answer Bereikbaar

Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Saako de Boer / inzet.nl

Martine Van Der Valk

Fantastisch en snel geregeld allemaal

H Haan

StarStarStarStarStar

Prima service, snelle afhandeling, vriendelijk personeel!

Foppe de Haan

Attent , goede uitleg en vriendelijk