Van Toor Communicatie BV

Sapfiets was een succes!

Vrijgezellenfeest

StarEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star

Op het moment dat er problemen waren met de reservering en deze vanwege serieuze gezondheidsklachten niet door kon gaan werd duidelijk hoe hard Bar company reageerde en absoluut niet meewerkend was.

Answer Bar Company

We reageren graag even op je review om wat context te geven. Het geplande vrijgezellenfeest is kort voor de uitvoeringsdatum vanuit jullie kant geannuleerd. Omdat wij op dat moment al voorbereidingen hadden getroffen en kosten hadden gemaakt, is besloten een deel van het afgesproken bedrag in rekening te brengen. Op jouw verzoek hebben we vervolgens meegedacht en een betalingsregeling getroffen. Een aantal termijnen is betaald; de laatste termijn staat momenteel nog open. Nadat we hierover contact met je hebben opgenomen, ontvingen we deze review. We vinden het daarom jammer om te lezen dat wij als ‘absoluut niet meewerkend’ worden omschreven. Juist met de betalingsregeling hebben we geprobeerd om in deze vervelende situatie samen tot een passende oplossing te komen.

Answered on

sanne lossen

StarStarStarStarStar

wat een ervaring was dit de cocktailbar zo goed verzorg een hele grote aanrader bedankt team Barcompany!

Sanne Vos

StarStarStarStarEmpty star

Alles liep volgens afspraak.

Rick van Laar

StarStarStarStarStar

Geen wachtrijen en toch goede kwaliteit.

Moore MKW

StarStarStarStarStar

Op onze kennismakingsdag voor nieuwe collega's heeft Bar Company een mocktailworkshop georganiseerd. Een superleuke, gezellige en unieke activiteit! Echt een aanrader.

Ilona van der Meer

StarStarStarStarStar

Fijn contact vooraf en duidelijke afstemming.

Lara van den Berg

StarStarStarStarStar

Alles zag er verzorgd uit, van opbouw tot afbouw.

Hanneke Visser

StarStarStarStarStar

Wat een toevoeging aan ons evenement was deze cocktailbar. Team Bar Company, heel erg bedankt!

Marlies de Jong

StarStarStarStarHalf star

De cocktailbar gaf het event net dat beetje extra uitstraling.

Lotte van Rijn

De cocktailbar gaf direct sfeer. Onze gasten stonden er continu omheen

Rik Hendriks

StarStarStarStarStar

Duidelijke afspraken vooraf en een nette uitvoering op locatie.

Amber van der Heuvel

StarStarStarStarStar

De koffiebar zorgde voor extra beleving. Alles stond op tijd klaar en werd efficiënt opgebouwd en afgebroken.

Elise van Beers

StarStarStarStarStar

Alles stond ruim op tijd klaar. De barista werkte zelfstandig en professioneel, wat zorgde voor een ontspannen sfeer rondom de bar.

Kimberley Vos

StarStarStarStarHalf star

Fijne service en duidelijke afspraken vooraf.

Published on

Bar Company collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Bar Company has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.3/10
  • check695 collected reviews
  • checkFirst review written on 8 June 2016

Bar Company

Wij zijn Bar Company. Wij willen van waarde zijn voor iedereen die een evenement of feest organiseert. Het is onze missie om samen mensen te laten genieten en een glimlach te bezorgen. We ♥ cocktails, smoothies, koffie, champagne en zuurstof.

Roggeweg 26

6534 AJ Nijmegen

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Van Toor Communicatie BV

Answered on

sanne lossen

Sanne Vos

StarStarStarStarEmpty star

Alles liep volgens afspraak.

Rick van Laar

StarStarStarStarStar

Geen wachtrijen en toch goede kwaliteit.

Moore MKW

Ilona van der Meer

StarStarStarStarStar

Fijn contact vooraf en duidelijke afstemming.

Lara van den Berg

StarStarStarStarStar

Alles zag er verzorgd uit, van opbouw tot afbouw.

Hanneke Visser

Marlies de Jong

StarStarStarStarHalf star

De cocktailbar gaf het event net dat beetje extra uitstraling.

Lotte van Rijn

De cocktailbar gaf direct sfeer. Onze gasten stonden er continu omheen

Rik Hendriks

StarStarStarStarStar

Duidelijke afspraken vooraf en een nette uitvoering op locatie.

Amber van der Heuvel

Elise van Beers

Kimberley Vos

StarStarStarStarHalf star

Fijne service en duidelijke afspraken vooraf.

Bar Company has achieved the following results:

• checkAverage score: 9.3/10