8.5 /10

46063 reviewsWrite review

checkbox96% recommends Ardoer!

J.P. Besteman

StarStarStarStarHalf star

Mooie camping met zeer goede voorzieningen. Grote camperplekken!

Camping 't Geuldal

Grendel

StarStarStarStarStar

Weer een heerlijk weekend gehad , rustige omgeving ,je loopt zo het bos in met de honden , fijne douches , kortom voor herhaling vatbaar

Vakantiedorp de Jutberg

Inge Graas

StarStarStarStarHalf star

We hebben een fijne week gehad. In de Veach bungalow...

Natascha Ern

StarStarStarStarStar

Sehr sauberer Park, super strandnah, gut ausgestatteter Supermarkt, hundefreundlich, und wer Kinder hat, hat hier sehr viel Beschäftigungsmöglichkeiten. Auch gibt es viele verschiedene Unterkunftsmlglivhkeiten. Chalets, Hotel, Stellplätze für WoMo und Wohnwagen, zusätzlich dazu auch Platz an eigenem Häuschen mit Dusche und Toilette.

ED Trommelen-Backx

StarStarStarStarEmpty star

Heel schoon en mooi met veel groen beplant! Direct aan zee !

Ad Haerkens

StarStarStarStarHalf star

Goede ontvangst Leuk personeel Iedreeen is vriendelijk Heerlijk gegeten in t restaurant Huisje ruim genoeg

Strandcamping de Zwinhoeve

Tony Peters

StarStarStarStarHalf star

Wij hebben op Camping Zonneweelde 'n fantastische week beleefd...prima ontvangst van 'n vriendelijke medewerkster en 'n heerlijk mooi en schoon Chalet overal dichtbij...het enige wat we 'n beetje miste in het Chalet was voor sávonds 'n schemerlamp...de LED verlichting in het plafond kon je niet klein genoeg dimmen... en uit was het weer ongezellig donker...misschien 'n idee om dit aan te passen...

H.J. Vorenkamp

StarStarStarStarEmpty star

Een uitstekende ontvangst door vriendelijke medewerkers van de receptie. De camperplaats was mooi verhard, groot en gras. Jammer dat er geen gras meer groeide en wij op een deel zand moesten staan vanwege het vele gebruik. Het sanitair is ruim voldoende qua capaciteit; zeker in deze rustige periode. Al met al een rustige omgeving met een schitterend natuurgebied direct te belopen vanaf de camping. Bossen, vennen, duinen en strand! Een echte aanrader.

Lidwi Groot

StarStarStarStarEmpty star

Mooie locatie, dichtbij het (in het laagseizoen) enorme lege strand. Zeer hondvriendelijke accomodatie. Ondanks het feit dat het complex een massale toestroom van gasten mogelijk maakt, zijn de medewerkers klantgericht en vriendelijk. Geen overdaad aan regels of betutteling. Bovendien is het hele complex binnen en buiten buitengewoon goed onderhouden. We weten niet of die zorg voor gasten en omgeving ook in het hoogseizoen stand blijft houden

M Linders

StarStarStarStarStar

We hadden een fijne midweek . Verbleven in een zonneweelde lodge Mooi modern en luxe huisje van alle gemakken voorzien .. Op loopafstand van het strand . Zeer vriendelijk personeel . Aanrader , wij komen zeker nog eens terug. Mvg Fam. Linders

Björn Eyckmans

StarStarStarStarHalf star

Een complete camoing waar je je bijna waant in een andere wereld . Alles is hier terug te vinden.

Marcel van Doorn

StarStarStarStarHalf star

We hebben al vaker genoten van een vakantie bij de Meerpaal, nu hadden we het weekend arrangement geboekt en alles was zoals gewoonlijk weer top! Studio (met huisdier) was fijn, ontbijt was lekker, diner in de brasserie was echt heel goed. Onze complimenten weer!

Dick Wilde

StarStarStarStarEmpty star

Prachtig park met veel voorzieningen. Ons chalet was goed ingericht maar voor 6 personen aan de krappe kant.

Sandra Zipp-Reineman

StarStarStarStarStar

Nog nooit zo'n nette verzorgde camping gezien en ontzettend sfeervol. Het ontbreekt hier werkelijk aan niets. Wij hadden een huisje gehuurd op loopafstand van het strand. Het huisje was super modern, schoon en zeer volledig ingericht. De medewerkers zijn erg servicegericht en heel vriendelijk. Tip: bezoek ook de Beachclub Zuid-Zuid West!

M.H. Goudswaard

StarStarStarStarStar

Snel met camper op een goed plekje gestaan. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Maar een prima verblijf gehad.

Published on

Ardoer collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

Ardoer has achieved the following results:

• checkAverage score: 8.5/10
  • check46063 collected reviews
  • checkFirst review written on 19 June 2019

Ardoer

De top campings van Ardoer zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Of je nu een camping zoekt met een zwembad, wellness, aan het strand of in het bos zoekt, bij Ardoer ben je aan het juiste adres.

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

J.P. Besteman

StarStarStarStarHalf star

Mooie camping met zeer goede voorzieningen. Grote camperplekken!

Camping 't Geuldal

Grendel

Vakantiedorp de Jutberg

Inge Graas

StarStarStarStarHalf star

We hebben een fijne week gehad. In de Veach bungalow...

Natascha Ern

ED Trommelen-Backx

StarStarStarStarEmpty star

Heel schoon en mooi met veel groen beplant! Direct aan zee !

Ad Haerkens

Strandcamping de Zwinhoeve