Eric Huis
- Sterke punten
- geen
- Verbeterpunten of tips
- zorgen dat een product heel overkomt
- Product of service:
- krijtbord
142 anmeldelserSkriv anmeldelse
87% anbefaler Krijtbordenhandel!
Super mooi Product.
Anbefaling
Snelle levering, goed verpakt, prima prijs en zeer tevreden met de kwaliteit.
Er was een probleem met het product, maar na contact hebben we samen een goede oplossing gevonden
Uitstekend
Goed product, snel en zorgvuldig verzonden
Prima. Alles op tijd en volledig
Anbefaling
Goed bereikbaar. Snelle reactie op mail. Meedenken over oplossingen.
Anbefaling
Lange levertijd, mail gehad met leverdatum maar ook deze is niet gehaald. Zelf een mail moeten sturen met hoe en wanneer geleverd
Geweldige service!
goed
Mijn eerste
qua communicatie goed
Goef
Krijtbordenhandel indsamler virksomhedsanmeldelser hos Feedback Company. Virksomheden indsamler anmeldelser uafhængigt.
Krijtbordenhandel har opnået følgende resultater:
For at give en optimal kundeoplevelse er det vigtigt at lytte til dine kunder. Derfor måler vi hos Feedback Company løbende oplevelser. Vi stiller det rigtige spørgsmål, til den rigtige person, på det rigtige tidspunkt. At måle oplevelser er nøglen . Vores forskning fokuserer på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company indsamler feedback med verificerede data fra sine kunder. Virksomheden har forpligtet sig til at bekæmpe falske anmeldelser og verificerer anmeldelsernes oprindelse.Klik her for mere information om Feedback Company's anmeldelsespolitik og hvordan anmeldelsessiden oprettes.
Super mooi Product.
Anbefaling
Snelle levering, goed verpakt, prima prijs en zeer tevreden met de kwaliteit.
Uitstekend
Goed product, snel en zorgvuldig verzonden
Prima. Alles op tijd en volledig
Anbefaling
Goed bereikbaar. Snelle reactie op mail. Meedenken over oplossingen.
Geweldige service!
goed