8.8 /10

6 anmeldelserSkriv anmeldelse

checkbox100% anbefaler Bevo Nordics!

6 anmeldelser

Poolcentersyd

Snabb och trevlig återkoppling

Badspecialisten

Brett sortiment, snabba leveranser och bra kunskap

Markus Hermansson MHPool AB

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Snabb och bra service. Stort sortiment.

Laholms pool

StjerneStjerneStjerneStjerneTom stjerne

Bra

Relax o spabad

StjerneStjerneStjerneTom stjerneTom stjerne

Positiv. Bra utbud. Trevliga säljare. Kass hemsidas upplevelse. Antivirus problem gör att vi avstår beställa ibland.

Svar Bevo Nordics

Tack för er recension. Vi är glada att du hade en bra upplevelse med Bevo, det är vad vi strävar efter! Men vi är ledsna att höra att din upplevelse på vår webshop inte levde upp till dina förväntningar. Vi har skickat din upplevelse till våra duktiga utvecklare som kommer att hitta en lösning på problemet så snart som möjligt. Vi hoppas kunna välkomna dig tillbaka snart. Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback! Team Bevo

Besvaret den

Poolbyggarna SPA i Västmanland AB

Bar utbud, snabba leveranser och bra kvalité. behov av att skapa

Publiceret på

Bevo Nordics indsamler virksomhedsanmeldelser hos Feedback Company. Virksomheden indsamler anmeldelser uafhængigt.

Bevo Nordics har opnået følgende resultater:

• checkGennemsnitlig score: 8.8/10
  • check6 samlede anmeldelser
  • checkFørste anmeldelse skrevet på 24 November 2022

Bevo Nordics

Vattenteknik - det är vår kärnstyrka! Vi tror på att göra vattenlösningar tillgängliga för att förbättra människors liv. Vi levererar ett stort utbud av plast- och metallkomponenter för rörsystem, inklusive rör, kopplingar, ventiler, pumpar, mät- och styrutrustning. Vi erbjuder och levererar vårt sortiment på ett enkelt, effektivt och smart sätt med hänsyn till miljö och samhälle. Bringing Water to Life

Pakhusgården 54

5000 Odense C

Pålidelig og transparent

For at give en optimal kundeoplevelse er det vigtigt at lytte til dine kunder. Derfor måler vi hos Feedback Company løbende oplevelser. Vi stiller det rigtige spørgsmål, til den rigtige person, på det rigtige tidspunkt. At måle oplevelser er nøglen . Vores forskning fokuserer på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company indsamler feedback med verificerede data fra sine kunder. Virksomheden har forpligtet sig til at bekæmpe falske anmeldelser og verificerer anmeldelsernes oprindelse.Klik her for mere information om Feedback Company's anmeldelsespolitik og hvordan anmeldelsessiden oprettes.

6 anmeldelser

Poolcentersyd

Snabb och trevlig återkoppling

Badspecialisten

Brett sortiment, snabba leveranser och bra kunskap

Markus Hermansson MHPool AB

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Snabb och bra service. Stort sortiment.

Laholms pool

StjerneStjerneStjerneStjerneTom stjerne