Jan Plat
- Sterke punten
- deskundig en geduldig personeel
- Verbeterpunten of tips
- Zo doorgaan. Alles was perfect.
- Product of service:
- Diverse producten
796 BewertungenBewertung schreiben
100% empfiehlt Pronto Wonen Volendam!
Empfehlung
Een prachtige winkel, goed verzorgd met divers aanbod.
Goed en uitgebreid geholpen
Empfehlung
Erg goed geholpen door Corne .Anita ook gezellig.Fijne meubelzaak .
Leuk
Empfehlung
Top! We komen hier graag. Leuk assortiment en aardig personeel.
Perfect
Goed, vriendelijk en professioneel geholpen door Anita 👍
Goed geholpen
vriendelijk geholpen
Empfehlung
Goed geholpen, zeer vriendelijk personeel. Je wordt begroet bij binnenkomst en gevraagd of je geholpen kan worden
Uitstekende service
Gezellige en mooie winkel
Empfehlung
Nu bijna 1 jaar verder zijn we tot op heden nog erg tevreden met onze nieuwe bank, eettafel, stoelen en eetbank! Wij zijn keurig en deskundig geholpen door Ed. We zouden hier zeker in de toekomst opnieuw komen.
Pronto Wonen Volendam sammelt Unternehmensbewertungen bei Feedback Company. Das Unternehmen sammelt Bewertungen eigenständig.
Pronto Wonen Volendam hat folgende Ergebnisse erzielt:
Pronto Wonen Volendam
Julianaweg 208
1131 DL Volendam
Um ein optimales Kundenerlebnis zu bieten, ist es wichtig, Ihren Kunden zuzuhören. Deshalb messen wir bei Feedback Company kontinuierlich Erfahrungen. Wir stellen der richtigen Person zur richtigen Zeit die richtige Frage. Die Messung von Erfahrungen ist der Schlüssel. Unsere Forschung konzentriert sich auf Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company sammelt Feedback mit verifizierten Daten von seinen Kunden. Das Unternehmen setzt sich für die Bekämpfung gefälschter Bewertungen ein und überprüft die Herkunft der Bewertungen.Klicken Sie hier, um weitere Informationen zu erhalten zu den Bewertungsrichtlinien von Feedback Company und zur Erstellung der Bewertungsseite.
Empfehlung
Een prachtige winkel, goed verzorgd met divers aanbod.
Goed en uitgebreid geholpen
Empfehlung
Erg goed geholpen door Corne .Anita ook gezellig.Fijne meubelzaak .
Leuk
Empfehlung
Top! We komen hier graag. Leuk assortiment en aardig personeel.
Perfect
Goed, vriendelijk en professioneel geholpen door Anita 👍