Bekwaamheid van de monteurs van Mampaey
7.8/10
8523 Bewertungen

Goede service

Halber SternLeerer SternLeerer SternLeerer SternLeerer Stern

Geen reactie op mijn vraag via formulier, onderhoudsabonnement is opgezegd door mampey zonder met mij te overleggen.

SternSternSternSternHalber Stern

prima ervaring en aardige en kundige monteur.

SternSternSternSternLeerer Stern

De monteur was er in het afgesproken tijdvak. Deed netjes z'n werk, liet de ruimte weer opgeruimd achter. Gaf een terugkoppeling op de uitgevoerde werkzaamheden.

Energiewacht is Mampaey geworden we gaan het meemaken

SternSternSternSternStern

De onderhoudsmonteur die geweest was deed zijn werk super deskundig en was ook geduldig, niet gehaast Super personeel

SternSternSternSternHalber Stern

Vriendelijke en technisch goede monteurs.

SternSternHalber SternLeerer SternLeerer Stern

Aardig aan de prijs!

SternSternSternSternLeerer Stern

De monteurs zijn beleefd en deskundig.

SternSternSternLeerer SternLeerer Stern

Er zou een meter vervangen worden.... Als je een afspraak tussen 8-12 hebt en ze dan pas om 12:15 voor de deur parkeren en nog uitgebreid gaan zitten bellen, is dit nou niet gelijk een pluspunt! Advies: inversteer in een beter plan beleid, laat de klant weten wanneer de monteur aan komt rijden en verg geen 4 uur tijd van een klant! Wilde dit even kwijt.

SternSternSternSternLeerer Stern

Een keurige goede deskundige monteur.

Aardige monteur

SternSternSternSternLeerer Stern

De monteur heeft deugdelijk werk afgeleverd e heeft alle vragen die wij hadden beantwoord. Wij zijn heel tevreden.

SternSternSternLeerer SternLeerer Stern

Goed, maar abonnement is erg prijzig. Online afspraken maken op uitnodiging is handig, maar wel verwarrend dat de beschikbare tijden rood zijn gekleurd. Onderhoudsmonteurs kwamen laatst en tijdens het onderhoud begaf de printplaat het... in plaats van een weer optimaal werkende ketel hadden we er toen 1 die totaal niet werkte. Monteurs boden pas in overleg een oplossing; ze hebben een nieuwe printplaat geplaatst. Benieuwd of die in rekening gaat worden gebracht.

Veröffentlicht am

Mampaey Service en Onderhoud sammelt Unternehmensbewertungen bei Feedback Company. Das Unternehmen sammelt Bewertungen eigenständig.

Mampaey Service en Onderhoud hat folgende Ergebnisse erzielt:

• checkDurchschnittsbewertung: 7.3/10
  • check8523 gesammelte Bewertungen
  • checkErste Bewertung geschrieben bei 9 Mai 2020

Mampaey Service en Onderhoud

Mampaey is dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. In de regio West-Nederland voorzien wij ruim 200.000 klanten in een totaalpakket aan energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor jou staan we klaar.

Vareseweg 31

3047AT Rotterdam

Zuverlässig und transparent

Um ein optimales Kundenerlebnis zu bieten, ist es wichtig, Ihren Kunden zuzuhören. Deshalb messen wir bei Feedback Company kontinuierlich Erfahrungen. Wir stellen der richtigen Person zur richtigen Zeit die richtige Frage. Die Messung von Erfahrungen ist der Schlüssel. Unsere Forschung konzentriert sich auf Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company sammelt Feedback mit verifizierten Daten von seinen Kunden. Das Unternehmen setzt sich für die Bekämpfung gefälschter Bewertungen ein und überprüft die Herkunft der Bewertungen.Klicken Sie hier, um weitere Informationen zu erhalten zu den Bewertungsrichtlinien von Feedback Company und zur Erstellung der Bewertungsseite.

detractors11.311%

8523 Bewertungen

Goede service

Halber SternLeerer SternLeerer SternLeerer SternLeerer Stern

SternSternSternSternHalber Stern

prima ervaring en aardige en kundige monteur.

Energiewacht is Mampaey geworden we gaan het meemaken

SternSternSternSternHalber Stern

Vriendelijke en technisch goede monteurs.

SternSternHalber SternLeerer SternLeerer Stern

Aardig aan de prijs!

SternSternSternSternLeerer Stern

De monteurs zijn beleefd en deskundig.

SternSternSternSternLeerer Stern

Een keurige goede deskundige monteur.

Aardige monteur

Mampaey Service en Onderhoud hat folgende Ergebnisse erzielt: