Bewertungen

9 / 10
1308 Bewertungen
Bewertung schreiben

99% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

1308 Bewertungen

WMK Installatie

10/10

Heel behulpzaam, zeer tevreden!


Ramses Singeling - Padadum

10/10

Zeer goed: Professioneel, pro-actief en meedenken. Ook snel reageren op alles. (Positieve uitzondering in de verhuurmarkt)


Gina Christiaens

9/10

Mijn ervaring met Flexas was heel goed. Ik heb in 3 dagen tijd de perfecte werkplek gevonden! Toen ik ze s’ochtends opbelde kon ik dezelfde middag nog een locatie bezichtigen en twee dagen later heb... Mijn ervaring met Flexas was heel goed. Ik heb in 3 dagen tijd de perfecte werkplek gevonden! Toen ik ze s’ochtends opbelde kon ik dezelfde middag nog een locatie bezichtigen en twee dagen later heb ik het contract getekend!


Sijs

10/10

Zeer flexibel en doet wat er gevraagd word


David Yates

9/10

Good. Appointments made as requested. Office spaces were good. We found a good office.


Es

9/10

Anoniem:

Ik ben geholpen door Bas van Flexas. Zijn hulp heb ik als zeer prettig ervaren en heeft gedurende het traject altijd netjes terug gebeld, mee gedacht, gezocht naar alternatieven...
Anoniem:

Ik ben geholpen door Bas van Flexas. Zijn hulp heb ik als zeer prettig ervaren en heeft gedurende het traject altijd netjes terug gebeld, mee gedacht, gezocht naar alternatieven en was altijd bereid om dingen voor mij uit te zoeken. Daarnaast is hij ook supervriendelijk en servicegericht. Dankjewel Bas!


Social Compass

9/10

Goed geholpen en snelle reactie. Ruimtes sloten aan bij de wensen.


HAROUCHE

8/10

Très satisfaisante .


Tecteam

10/10

Lucas is een kei


BuurtzorgT

10/10

Snelle en heel vriendelijke service; meteen geholpen en doorgepakt. Drie dagen na eerste contact al twee bezichtigingen en een kantoorrruimte gevonden.